2777
2789
عنوان

چه خاکی بریزم توی سرم؟

386 بازدید | 24 پست

از سی شهریور تا الان هر روز مصاحبه مجازی دکترا داشتم. دست به کار خونه نزدم فقط غذا می‌پختم و گاهی ظرفا رو شوهرم می‌شست...خونه به شدت کثیفه...فردا هم داره خواهرم میاد چند روزی پیشم و به شدت گیر میده به تمیزی😭

نمی‌دونم از کجا شروع کنم و اینقد کارام زیاده که وحشت می‌کنم...تو رو خدا بهم انگیزه بدین....

ممکنه نتونم تمیز کنم😫😩

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم اله شروع کن.از دم دستت شروع کن.هر چی ریخت وپاشه تو پذیرایی.بعد برو ب جون آشپزخونه بعد بقیه کارا

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

عکس میدی ازخونت

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
بسم اله شروع کن.از دم دستت شروع کن.هر چی ریخت وپاشه تو پذیرایی.بعد برو ب جون آشپزخونه بعد بقیه کارا

فدات دوسی...منظورت اینه که اول یه جا رو تمیز کنم...بعدش بعدی؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

من ساعت ۱۱شروع کردم الان تموم شد

کمر داره میترکه ولییییی انقد حس خوووووبی دارم که نگو الانم میخوام برم یه دوش بگیرم بعدشم چای بخورم خیلی حس خوبیه

کافیه برااینکه از جات بلند شی یا بیشتربگم🤣🤣

عکس میدی ازخونت

میترسم یه آشنا ببینه فقط بگم که فااااااااجعه است