2777
2789
عنوان

😍اگه الان داری این تاپیک و می‌خونی مطمعن باش کار خدا بوده 💚🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 43 پست

@_gilas_ @نیکی0 @ساراجیگر @فااطیم  

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💚وضو و معالجه بیماری ها💚 وضو سبب رفع بسیاری از بیماریها می شود. دلیلش اثر آب سردبر روی نقاط حساس ب ...

بی شک وتردید خداوند بزرگ ومهربون هیچ چیز رو بی دلیل و حکمت نیا فریده ونفرموده به انجامش .❤

ممنون از آگاهی تون 🌹🌹🌹🌹🌹💚🙏

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

@meh_sar  

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بسیار زیبا 🌹🌹🌹 صلوات برای سلامتیت

ممنونم💛

@_gilas_   @نیکی0   @ساراجیگر   @فااطیم    

بسیار عالی🌺🌺🌺🌺

ممنونم تگم کردید🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@shosho20 @سمانهaaa @کوفت۲۴ @دختر_زمستون۱۳۷۵ @tarosi   

@میترا87  

@سواره   @sayeh6859   @rahaa98   @مائده6525221    

سلام ، خیلی ممنونم عزیزم به خاطر تاپیک خوبتون و اینکه منو هم دعوت کردین   

اجرتون با آقام اباعبدالله الحسین   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام ، خیلی ممنونم عزیزم به خاطر تاپیک خوبتون و اینکه منو هم دعوت کردین     اجرتون با آق ...

خواهش میکنم گلم وظیفه است لطفاً دوستاتون رو تگ کنید تا تعداد بیشتری مطالعه کنند ممنون💛

ممنون از تاپیک قشنگت😍😍😍😍

تشکر که خبرم کردی🥰🤩🥰🤩

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

سلام خواهرگلم مطالب تون عالی بود 👌👌👌👌👌👌🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃👏👏👏👏👏👏👏

برای حاجت قلبیت پنچ تا صلوات فرستادم👌🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆