2777
2789
اگه میخوای نگهش دارس بخر خب.امسال ک قیمتا بالاس حالا سال بعد شاید ارزونتر بشه.ولی تا ۱۵۰۰ک حتما میره

اره میخوام نگهدارم تاوقتی خواستیم خونه بخریم

با این وضعیت حالاحالاهام نمیشه خونه خرید تا چند سال دارمش

من دوسه هفتست به شوهرم گفتم طلا بگیره برام درحد ۲۰ تومن اونم نگفت نه ولی هی گفت صبرکن اینا امروز قیم ...

عزیزم اوقات خودتو تلخ نکن و امروزتو خراب نکن ب نظرم با یه گل و کیک امروزو بگذرون

چون هیچیشون قابل پیش بینی نیست 

اما نظر شخصی من اینه ک طلا خیلییی بالا رفته و باید قیمتش بشکنه چون پریروز گفتن دلار افت قیمت داشته به اون خاطر میگم البت از قیمتای امروز خبر ندارم ولی امیدوارم پایین بیاد جوون بیچاره با چه امیدی میتونه ازدواج کنه با این قیمتا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اوقات خودتو تلخ نکن و امروزتو خراب نکن ب نظرم با یه گل و کیک امروزو بگذرون چون هیچیشون قابل پ ...

بخدا دلم واسه مجردا و ماهایی که اول زندگی هستیم خیلی میسوزه

آخه تاکجا تاکی میخواد ادامه داشته باشه

اره میخوام نگهدارم تاوقتی خواستیم خونه بخریم با این وضعیت حالاحالاهام نمیشه خونه خرید تا چند سال دا ...

خب دیگه برو بازار تهران طلای نو بدون اجرت بخر.یا از همین طلافروشیا بدون اجرت پیدا کن

عزیزم اوقات خودتو تلخ نکن و امروزتو خراب نکن ب نظرم با یه گل و کیک امروزو بگذرون چون هیچیشون قابل پ ...

امروز شده ۱۳۵۰ خیلی زیاده همینطور داره میره بالا.دیشب از دیجی کالا میخواستم ی زنجیر بخرم یک و ۵۰۰گفتم صبح میگیرم الان دیدم ۱۷۵۰ شده☹☹

امروز شده ۱۳۵۰ خیلی زیاده همینطور داره میره بالا.دیشب از دیجی کالا میخواستم ی زنجیر بخرم یک و ۵۰۰گفت ...

ب نظر من فعلا دست نگه دار  بالارفتن اینجوری اصلا طبیعی نیست 😲باید بشکنه

چرا دیگران و گمراه میکنی بیخود

مگه وقتی بورس بازارش سکه بود طلا قیمتش پایین میومد

از وقتی سکه شد دو تومن گفتن قیمتش میاد پایین تا امروز که ۱۵ تومن شد

بلد نیستی تز نده حداقل سکوت کن

ب نظر من فعلا دست نگه دار  بالارفتن اینجوری اصلا طبیعی نیست 😲باید بشکنه

طبیعیه خونه متری ۱ تومن بشه ده تومن؟

پس چرا قیمتش که نشکسته هیچی بازم گرون تر شد

طبیعیه با حقوق ۳ تومن اجاره خونه ها ماهی ۴ تومن باشه

ببینم اجاره ها شکست؟

از چی حرف میزنی

چی میخواد بشکنه؟

بشکن بشکن راه انداختی شدی مفسر اقتصادی

چشم که داری حداقل

طبیعیه خونه متری ۱ تومن بشه ده تومن؟ پس چرا قیمتش که نشکسته هیچی بازم گرون تر شد طبیعیه با حقوق ۳ ...

اولا یاد بگیر که قاشق نشسته نشی و دو نفر دیگه باهم حرف میزنن تو نپری وسط بیچاره 

بعدشم تو و امثالت همونایی هستن ک دلال هستن و نون ب نرخ روز میخورن حتما وگرنه دلیلی نداره از پایین اومدن قیمتی بسوزی واینجوری اتیش بگیری 

اگه دست من بود همین فردا دلارو طلارو پایین میاوردم ک قشر ضعیف کمتر درد بکشن و امثال تو بیشتر 

احترام خودتو نگه دار و گرنه میدونم چطور جوابتو بدم

چشم رو تو نداری وگرنه میدیدی کسی اصلا اسمت رو نیاورد قاشق نشسته

طبیعیه خونه متری ۱ تومن بشه ده تومن؟ پس چرا قیمتش که نشکسته هیچی بازم گرون تر شد طبیعیه با حقوق ۳ ...

در ضمن تو که ادعاته یکم مغزتو ب کار بگیر بعد حرف بزن

پارسال تو بازار بورس چ اتفاقایی افتاد؟اوضاعش همونطور موندیا درست شد؟

چندسال قبل رو ب یاد بیار البت اگ ذهن داری ک یاریت کنه😏چقد دلار بالارفت و پایین اومد و چند نفر سکته کردن بخاطر ضرر؟

سکه چی؟😏

نمیفهمی حرف نزن عقل کل کسی مجبورت نکرده،براخودت ارزش قایل باش

در ضمن تو که ادعاته یکم مغزتو ب کار بگیر بعد حرف بزن پارسال تو بازار بورس چ اتفاقایی افتاد؟اوضاعش ه ...

جواب ابلهان خاموشیست😉😁😁😁

درضمن ریپ نکن چون نه میخونم نه جوابتو میدم

جواب ابلهان خاموشیست😉😁😁😁 درضمن ریپ نکن چون نه میخونم نه جوابتو میدم

ابله خودتی من ک میدونم میخونی 

بگو کم اوردم و حرف حساب جواب نداره😊

در ضمن وقتی با خودتو خدات خلوت میکنی یاد وقتایی ک مثل پیام قبلیت دل میشکونی باش، من نه به تو کاری داشتم و نه مسئول بالا مقامی هستم که از جای دیگه حرص داشتی حمله کردی به من

هیچ وقت قضاوت و حرفای مفتتو نمیبخشم امیدوارم خدا جوابتو بده😊