2777
2789
عنوان

مستاجر ها ، بشتابید بشتابییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 43 پست
دست درد نکنه ایشالا همه مستاجرا خونه دار شن فردا قرار خونه معامله کنیم این نمازو میخونم پس چون یه خو ...

انشالله هرچی که قسمت و مصلحته و خیرتونه پیش بیاد عزیزم 

پیشاپیش مبارکتون باشه و با دل خوش 😘

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال فقط برای خونه‌دار سدنه وایه حاجتی دیگه نمیشه خوند اگر هم نمازی سراغ دارب غیره نماز استقاصه ...

والا اینو فقط واسه خونه دار شدن دیدم و خوندم 

میگن روز پنجشنبه یه نمازی هست به اسم‌نماز پیامبر 

سرچ کن ببین چیزی هست در موردش

میگن مجربه 

انشالله حاجت روا بشی

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

منم یه نذری جایی خوندم که تا ۶ روز شنبه روزه حضرت مسلم گوش بدیمو(تو گوشیم زنگ هشدار گذاشته بودم که شنبه ها فراموش نکنم) نوشته بود هفتمین شنبه تو خونه جدیدین😍باورتون نمیشه ما با پول اندک و گشتن بسیار و صد البته لطف خدا خونه خریدیم و من وقتی داشتیم اسباب کشی میکردیم و مشغول کار بودم دیدم گوشیم داره زنگ هشدار میزنه😭و ما دقیقاً تو هفتمین شنبه رفتیم خونه خودمون بعد از ۱۳ سال

و همچنین  نذر کردم که اگه خونه بخریم تا ۷ سال روز شهادت امام رضا یه غذایی درست کنم و به هفت منزل تقسیم کنم،چند روز دیگه برای سومین سال میخوام نذرمو ادا کنم🤗

منم یه نذری جایی خوندم که تا ۶ روز شنبه روزه حضرت مسلم گوش بدیمو(تو گوشیم زنگ هشدار گذاشته بودم که ش ...

وای خدایااااا

مو به تنم سیخ شد 😭😭😭

قربون خاندان کرامت برم که دست خالی رد نمیکنن کسی رو 

منم اینو شنیده بودم 

تصمیم داشتم اگه با نماز جواب نگرفتم اینو امتحان کنم 

که خداروشکر اوکی شد 

باورت نمیشه ماهم تو چه شرایط عجیب غریبی خونه خریدیم 

وای خدایااااا مو به تنم سیخ شد 😭😭😭 قربون خاندان کرامت برم که دست خالی رد نمیکنن کسی رو  م ...

خدا روشکر که خونه خریدین عزیزم

ما هم خیلی سختی کشیدیم،چون هیچ پشتوانه ای نداشتیم و روی کمک هیچ کسی حتی هزار تومن هم نمیتونستیم حساب کنیم ،من فقط و فقط تو اون یکی دوماه که هر روز دنبال خونه میگشتیم شب و روز به خدا و ائمه متوسل میشدم و از خودشون میخواستم

چون پولمون کم بود یه جاهایی رو میبردن نشونمون میدادن که از اونور گریون میومدم

تا اینکه اتفاقی آدرس این خونمونو از بنگاه گرفتیم وقتی اومدیم دیدیم خیلی به دلم نشستبا اون پول بهترین گزینه بود،فقط لطف خدا و ائمه میدونستم،فقط کافیه هر چیزی رو از خودشون بخوایم اونوقت همه کارا آسون میشه

خدا روشکر که خونه خریدین عزیزم ما هم خیلی سختی کشیدیم،چون هیچ پشتوانه ای نداشتیم و روی کمک هیچ کسی ...

حداروشکر 

انشالله اطف ائمه همیشه شامل حال هممون باشه 

اهان مرسی عزیز همچنین شما

عزیزم اینم یافتم برات 

#اجابت_حاجت جهت_رفع_مشک#

ل💙👈مرحوم طبرسی(ره) می فرماید: ↯↯↯🌺👌از امام صادق (ع) نقل شده است: اگر مشکلی پیش امده باشد نزدیک #ظهر دو رکعت نماز بخوان در رکعت اول بعد از حمد سوره💫توحید💫و بعد از آن سوره 💫فتح💫تا آیه 《یَنْصُرَکَ اللهُ نَصْراً عَزیزاً》و در رکعت دوم بعد از 💫حمد💫سوره 💫توحید💫و بعد از آن سوره💫الم نشرح💫را بخوان و نیز بعضی دیگر گفته اند اگر حاجت خویش را در قنوت یا سجده آخر نماز بگوید تخلّف ندارد و به اجابت می رسد این عمل مجرب است📚 منبع: مکارم الاخلاق/ ۳۳۲   @ertebat0bakhoda

[QUOTE=159545719]عزیزم اینم یافتم برات  #اجابت_حاجت جهت_رفع_مشک# ل💙👈مرحوم طبرسی(ره) می فرماید: ↯↯↯ ...[/QUOT]

لطفه زیادی کردی که برام پیدا کردی

انشالله که هر‌چی از خدا میخوای بهت بده💗❤❤❤

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
[QUOTE=159545719]عزیزم اینم یافتم برات  #اجابت_حاجت جهت_رفع_مشک# ل💙👈مرحوم طبرسی(ره) می فرماید ...

قربون تو 

انشالله حاجتت به زودی براورده بشه 

ممنونم 😘😘

خیلی ممنون ازینکه اطلاع دادی عزیزم🌹🌹🌹🌹

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

خیلی ممنون ازینکه اطلاع دادی عزیزم🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم

انشالله همه مستجرا به زودی صاحب خونه بشن 🤩🎊