2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

158 بازدید | 18 پست

چن ماهه زود از کوره در میرم فقط هم با خانوادم اینطوریم با شوهرم نه

تا مامانم صدام میزنه سرش داد میزنم تو ذهنم دارم میگم ک الان نباید داد بزنی 

انگار ک اون صدا از دهن من خارج نمیشع هیچ کنترلی ندارم رو‌کارام 

میفهمم نباید این حرف رو بزنم ولی تند تند میگم همون حرف رو

یهو هم میزنم زیر گریه اصلا دست خودم نیست

فقط هم با خانوادم اینطوریم

جوجه  رنگی از صبح تاپیک میزنی ها 

یکم آروم باش 

مشاوره برو 

حساس شدی 

شوهرت هم بد دل نیست 

ریلکس باش

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت میاد اسی مامان گناه داره همش آیت الکرسی بخون روزی یه لیوان گل گاوزبون بخور از خدا آرامش بخواه بخدا منم افسردم سه چهار روز یبار میزنم زیر گریه دو سه روز فقط گریه میکنم جوری که انگار گرمای اشک بهم آرامش میده ولی تو اون حال فقط دیدن مامانم و خانوادم بهم ارامش میده هرچند گریه ها رو جلو شوهرم میکنم جلو مامانم‌اینا ظاهرمو حفظ میکنم

چرا جنگیر حالا😂

یه چیزی بود تو مایه های همین ک گفتی🥴🥴😂😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
دلت میاد اسی مامان گناه داره همش آیت الکرسی بخون روزی یه لیوان گل گاوزبون بخور از خدا آرامش بخواه بخ ...

باورت میشه نمیدونم چم شده؟انگار ی نیرویی میخاد منو از خانوادم جدا کنه از خونمون بدم اومده ارامش نمیگیرم دیگه تو خونمون

باورت میشه نمیدونم چم شده؟انگار ی نیرویی میخاد منو از خانوادم جدا کنه از خونمون بدم اومده ارامش نمیگ ...

نه بعضی وقتا آدم اینحوری میشه طبیعیه منم بعضی وقتا اصلا حوصله خونه خودمونو ندارم ولی توروخدا با مامانت مهربون باش مامانا فرشتن فرشته خدا مامانتو برات حفظ کنه عزیزم

برو از خونه بیرون وقتی این حالت پیش میاد برات آماده شو برو تا سر خیابون یکم قدم بزن ی آدامس از سوپری ...

همش همینطوریم تو اتاق چپیدم خانوادمم ک حرف میزنن باهام سریع باهاشون دعوا میکنم

ولی با شوهرم نه😐بدترین دعوا رو هم بکنیم اصلا نمیتونم قهر کنم