2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ...درباره شب زفاف

2036 بازدید | 38 پست

عنوان            

119 بازدید                                                    |                    0 پست                            

سلام

برام سواله چرا خصوصی ترین مسئله تون رو تو سایت میگین؟ چون کسی نمیشناسه شما رو؟ وجدان که دارین خب زشته جای عمومی وقتی اقایونم هستن همین مسائل باعث شده پر مرد شده سایت که اکثرا هم مزاحم و مریضن

من که مدام دارم تاپیک میزنم تاپیک جنسی رابطه مسائل خصوصی اتاق خواب خودارضایی تو سایت ممنوع هست و دسترسی کسی که تاپیک میزنه و کسی که راهنمایی میکنه قطع میشه پس چرا رعایت نمی کنین؟

امروز از صبح بیشتر از ده تا کاربر و این مدل تاپیک ترکوندم

• میشه تاپیک بزنین این تاپیکمو اطلاع رسانی کنین تا همه ببینن؟

نی نی یار۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا وحشی بافقی، فک کردم دیشب عروسیت بوده🤣🤣🤣

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

الان نینی یار نمدونه این تاپیکو بترکونه یا نترکونه بینه دوراهی گیر کرده😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨