بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من شبها خیلی دیر به خواب میرفت و صبحا هر کاری میکردم تا سیر نمیشد از خواب بیدار نمیشد . کلا کم خوابه و سخت به خواب میره . رفتم داروخونه که یه دارو بگیرم خوابشو تنظیم کنه .این قرص رو معرفی کردن
بعد هم که تموم شدن بیخوابی گرفتم و تا یک ماه درگیر بودم
لطفا این بلارو سر بچه هاتون نیارید
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
١٣ماهشه ولي من يك سالگيش دادم ١١كيلو بود تا خود صبح بيدار بود.پودر ميكردم با ماست قاطي ميكردم ميدادم بهش ،نورم خيلي كم ميكردم،بيست ديقه اي ميخوابيد،١٠ساعت قشنگ ميخوابيد
روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی
ملاتونين يه چيز طبيعيه كه خود مغز ترشح ميكنه حالا تو بعضيا كمه ولي كلا خوردنش مضر نيست
میدونم عزیزم و اینکه میدونم برا تنظیم خوابه
ولی خوب بدن یه مقدار مشخصی ترشح میکنه و کم و زیاد کردنش با قرص ممکنه برا هرکسی مناسب نباشه حداقل برامن که مناسب نبود
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
آره عزيزم من دادم دو شب با تجويز پزشك يك چهارم ملاتونين ٣ خوابش دوروزه تنظيم شد ديگه ندادم
سلام.دوقلوهای من شب میخوابن.دو ساعت بعد بیدار میشن سرحال تا دم صب.دوباره دم صب میخوابن تا ظهر.دکتر این قرصو تجویز کرده خوبه؟تو رو خدا ج بدید کلافه شدم دیگه