2777
2789
عنوان

مرجوع کردن دیجی کالا چطوریه؟؟؟؟

5801 بازدید | 21 پست

لطفا یکی وقت بذاره کمکم کنه انگار تا یک هفته ميشه مرجوع کرد منم وقت زیادی ندارم دو روز ديگه ميشه یک هفته

اسکرین میفرستم یا بفرستین بگين کجا برم ثبت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بهشون بگو این جوری تایم دقیقی رو بهتون میگن یا برید تو قسمت این سفارش داره بخش مرجوع کردن اون رو بزنن دلیلش هم بنویسید مرجوع کنید

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
تو کدوم قسمت ميشه دقیقتر بگی؟

صبر کنید الان عکس میدم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
فردا باید زنگ بزنم بعد خودشون میان میگیرن؟

24 ساعته جوابگو هستن

تو قسمت سفارشاتم بری زده مرجوعی انتخاب کن کالا تو بعد تاریخی که خونه هستی رو انتخاب کن میان ازت تحویل میگیرن پولش رو واریز میکنن برات

منم هفته پیش مرجوعی داشتم تماس گرفتم راهنماییم  کردن.عکس از جنس معیوب گرفتم ارسال کردم دو روز بعد تحویل گرفتن بعد از چند روز پولم را واریز کردن

بیش از حد خوبی نکن