2777
2789

سلام ده روز دیگ ب امیدخدا زایمان دوممه

واس اولی رفتم مهرگان چون اون موقع فقط اونجا سز انتخابی داش

راضیم بودم بنظرتون الان کدومو برم دودلم؟

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس عموم مهرگان زایمان کرده تقریبا ۷ ماه پیش خوب راضی بوده 

دوستمم رضوی بود طبیعی اونم راضی بود

به سلامتی نی نی رو بغل کنی توروخداواسه امضای منم دعا کن

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
واسه زایمان بیمارستان ول کن فقط دکتر مهمه

دکترم همونه ک واس پسر اولم بود راضی بودم شکرخدا خانم آمالی

توهرسه تا بیمارستانم هس

بااین اوضاع کرونا بیمارستانم خیلی مهمه رسیدگی وتمیزی ایناش

بنظر من برو سینا..ما کل فامیلامون همه سینا خدارشکر سالم دکتر شیبانی واقعا فوقالعادن اونجا زایمان کن

دکترم با بیمارستان سینا کار نمیکنه

رضویی بهترین بیمارستان مشهددوستم زایمان کرده بودخیلی راضی بودمن خودم موسی بن جعفرزایمان‌کردم اونم خوب بود❤

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
عروس عموم مهرگان زایمان کرده تقریبا ۷ ماه پیش خوب راضی بوده  دوستمم رضوی بود طبیعی اونم راضی ب ...

من پنج سال پیش مهرگان بودم خوبیش خلوت بودنش بود

ولی الان میگن مادرجدید تاسیس شده خیلی خوبه واینا