2777
2789
عنوان

گوشی نو که میخری باید تا چند ساعت بزنی به شارژ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13210 بازدید | 39 پست
شهره تویی امروز گوشی خریدی😄 ۸ساعت

نه 

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مثل گوشی قدیمیا۷-۸ساعت بزنی به شارژیاتوی شارژباهاش کارکنی فاتحه ی باطری وگوشی روباهم بخون.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
این حرفا مال گوشی‌های قدیم بود الان احتیاجی نیست

آفرین این درسته.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
مبارکه چن دراومد واستون؟؟؟

۸وخورده ای

واسه خودم نیست

کسی خواسته اینجا بپرسم براش

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
چقد خریدی

من نخریدم

۸وخورده ای خریدن

هیچی ..این کارا برای ۱۰ سال پیش بوده ....اینم که میگن همیشه فلان قدر خالی کن بعد فلان قدر شارژ کن که عمرش زیاد بشه ، فوقش مثلا ۴ سال عمر باطری رو بکنه ۴ سال و یه ماه ...حالشو ببر فکرت رو مشغول جزییات نکن ....فقط بعد از شارژ کامل هر چقدر زودتر از شارژر جدا کنی بهتره ...مثلا شب تا ضبح نزار تو شارژ بمونه 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
بعد از اولین شارژ هم طبق پست یاسرازقی باید شارژ کنی.

طبق چی؟