2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

299 بازدید | 6 پست

من ۱۵روزه زایمان کردم یک هفته هست بخیهام عفونت کردن و ۴تاازبیرونی هابازشدن...انتی بیوتیک استفاده کردم و اسپری نیوشا یکی ازبخیها بسته شده یکمی و عفونتمم تموم شده...ولی هنوز سوزش دارم...میترسم برم دکتر بگه بخیه لازم دارم😭خواهرشوهرم ماماهستش معاینم کرد میگه صبرکنم بسته میشن اما کلافه شدم دیگ...تجربه داره کسی کمکم کنه؟؟

من تازه زایمان کردم.عسل و زردچوبه می مالم.امیدوارم عفونت نکنه

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه زایمان کردم.عسل و زردچوبه می مالم.امیدوارم عفونت نکنه

حتما حتماااا دوبسته قرص سفالکسین بخور وگرنه عفونت میکنه...روز پنجمم رفتم معاینه دکتر گفت عالیه اما از روز بعدش سوزشم شروع شد ک اخرفهمیدم ازعفونت بوده‌.منو گفتن انتی بیوتیک بخورم گفتم شیرم خشک میشه نمیخورم.اشتباه منونکنی شما

سلام برا منم باز شده بخیه هام بافت زیر دیده میشه😢😢😢شما چیکار کردی آخر خوب شد جوش خورد خودش؟ 

سلام عزیزم خوبی منم باز شده بخیه هام بعد انگار زخم دهن باز هستش بخیه سمت مقعدم شما بخیه ها خوب شد دکترم برام اسپری امپول و دارو عفونت داده