2777
2789

نیاز به دستشویی سنگین پیدا میکند؟😅😅

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

با شوهرم دعوا کردم افسرده ام... بیاید به کارهای بچه ها مون بخندیم یکم دلم وا شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه که تازه توراهه ولی یه آبجی کوچولو دارگ همینطوریه😂😂😂😂

تا وقتی ازدواج نکرده بودم که من میبردم الان مامانم بیچاره😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
با شوهرم دعوا کردم بیاید به کارهای بچه ها مون بخندیم

خخخخخخ بیخیال من هر دقیقه دعوا میکنم دو دقیقه بعد باز بقلشم😁

حالا سرچی بود البته اگه گفتنیه😂✋

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
بچه که تازه توراهه ولی یه آبجی کوچولو دارگ همینطوریه😂😂😂😂 تا وقتی ازدواج نکرده بودم که من میبردم ...

همیشه سر سفره یا تو خیابون میگه مامان جیش ... تو مهمونی که دیگه یه پام دستشوییه🤣

همیشه سر سفره یا تو خیابون میگه مامان جیش ... تو مهمونی که دیگه یه پام دستشوییه🤣

حالا از همه بدترش که همین سر سفرست قبلا که من میبردم قبل غذا میگفتم آجی‌میری دستشویی میگفت نه میشست یه قاشق که میخورد میگفت دستشووییییی

خخخخخخ بیخیال من هر دقیقه دعوا میکنم دو دقیقه بعد باز بقلشم😁 حالا سرچی بود البته اگه گفتنیه😂✋

ما میخوایم بچه دار شیم دوباره اسپرمهاش ضعیفه دکترش گفته یه روز در میونباید تخلیه بشه تا بدنش اسپرم سالم بسازه حالا هر دفعه که بهش میگم بیا تخلیه شو میگه خسته ام خوابم میاد یا بهانه میاره