2777
2789

واقعا یک و پونصد😳😳😳😳😳

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی 

خدایا شکرت............. دختری ام که عاشق رنگ ابی ام و تا به الان مشکلات و حال خوب زیادی داشتم گاهی تو اوج خوشحالی یاد غم انگیز ترین اتفاقات زندگیم  لحظه ای لبخند از لبم میره اما میگم گذشته ها گذشته...افسردگی گرفتم تو سن کم به همه جا و همه چیز چنگ میزدم تا حالم خوب شه میخام بشم همون دختری که همش میخندید تا سرش میرفت روی بالشت خوابش میبرد همون دختری شاد بود و هیچکس جزء خودم نمیتونه کمکم کنه من میتونم افسردگی مو درمان کنم همینطور که اون ادمایی که باعثش شدن و بهشون لبخند میزنم من میتونم مطمءنم...... من دختری ام که عاشق گل ام زمانی بود یه عامه گل داشتم اما حالم اونقدر بد بود که خشک شدن هر کدومشونو دیدم اخم به ابرو نیاوردم اما الان عاشق گلامم با هر جونه زدنشون دنیا مال من میشه  چه خوبه ببینی جز خودت یه موجود زنده ی دیگه ای ام تو خونه ته و میخام از همه ی گل های دنیا داشتم باشم باهاشون عشق میکنم..... خوب من خیانت دیدم از کسی که عاشقش بودم اما بخشیدم ولیکن سخت.. اما هر بار که یادم میاد قلبم اتیش میگیره اما من میتونم فراموش کنم مطمءنم چون میگه عاشقمه چون میگه بدون من نمیتونه من مطمءنم فراموش میکنم😢 و دیگه چی بگم همین ها مطمءنم کسی نمیخونه چون طولانی هس اما اگه خوندین یادتون باشه زندگی قشنگه خودت خودتو دوست داشته باش و از هر انچه داری خدات و شکر کن...... 

به فنا داریم میریم عزیزم

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

یا خدا

یا ابولفض 

یا قمر بنی هاشم 

وای قلبم وای 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫