2777
2789
عنوان

چیکار کنم که شوهرم و بیشتر بشناسم

165 بازدید | 10 پست

ده ساله ازدواج کردم ولی هنوزم نمی شناسمش نمیدونم به چی علاقه داره از چی بدش میاد خیلی کم حرفه و بی احساس و خیلی ازم ایراد میگیره

منهم خیلی ساده ام .... راهنماییم کنید لطفااا

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             
ده سال😗😗چ عجیب ک نمیشناسید همو

اون خیلی خوب منو میشناسه من خیلی گیج و ساده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط آدم کسی رو که عاشقشه خیلی خوب میشناسه و هرچقدر بیشتر دوسش داشته باشی شناختت بیشتره.اونم زمانی بوجود میاد که دنیای دوطرف خیلی بهم نزدیک باشه ممکنه ۵۰ سال هم کنار هم زندگی کنن وای همو نشناسن 

فقط آدم کسی رو که عاشقشه خیلی خوب میشناسه و هرچقدر بیشتر دوسش داشته باشی شناختت بیشتره.اونم زمانی بو ...

یعنی چی عزیزم من دوسش دارم ولی خیلی کم دقتم

فک کردم تازه عقد کردی اومدم راه حل بدم والا ده سال بلد نیستم😞

😄😄 فک کن تازه عقد کردم نظرتو بگو

فک کردم تازه عقد کردی اومدم راه حل بدم والا ده سال بلد نیستم😞

زندگیمون تو این ده سال خیلی با جنجال و دعوا بوده الان یکی دو ساله آرامش نسبی داریم از وقتی دخترم اومده

انقدر دعوا و کشمکش داشتیم که وقتی برای شناختش نداشتم

اول سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری

جلوی ایرادگیری هاش ضعیف نباش ،بحث نکن ولی توجهی هم نکن

فک کن زندگیتو از اول شروع کردی،کارهایی بکن ک تازه عروسا انجام میدن،به خودت برس،غذاهای مورد علاقشو درست کن و تزیین کن...

سعی کن ی وقتایی مثله عصرها یا اخر شبا بچتو بخوابونی،ی شربتی چایی قهوه ای چیزی درست کنی،بری بشینی پیشش از حرفای روزمره شروع کنی(پرانرژی و شاد)بعد کم کم بکشونیش ب چیزایی ک دوست داره،از علایقش بپرس ،مثلا اینطوری ک راستی تو کدوم شهرو واسه مسافرت بیشتر دوس داری و...

سعی کن سفر برید حتی سفرهای نزدیک و کوتاه،و سعی کن غر هم نزنی و حسابی خوش بگذرونید،با دخترت ک حرف میزنی وقتی میبینی حواسش هست از شوهرتم تعریف کن

ازین دلبری ها انجام بده،مردا زود وامیدن،مخصوصا اگه بهشون جلوی بقیه احترام بذارید،ب خانوادشون هم حتی الامکان احترام بذارید،محبت کنید و زن شادی باشید

ولی اول از همه واسه تغییر زندگیتون خودتونو باید تغییر بدین

ی زندگی شاد فقط به یه زن شاد احتیاج داره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اول سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری جلوی ایرادگیری هاش ضعیف نباش ،بحث نکن ولی توجهی هم نکن فک کن ...

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی لطف کردی