2777
2789

یه راهنمایی کنید

فرد مبتدی از چه زبانی شروع کنه؟

پایتون

سی پلاس پلاس

و....

از کدوم بایدشروع کرد وآیا نرم افرار خاصی باید نصب کرد برای برنامه نویسی؟

یامثل ورد وپاور که روی کامپیوتر هست اونم برنامه هاش هست روسیستم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره توی چه حیطه برنامه نویسی بخوای وارد بشی.

پایگاه داده؟

طراحی وب سایت؟

بازی؟

یا...

ولی الان سی شارپ بیشتر رایج هست.

که باید نصب کنی ولی اصلا آسون نیست.

در ضمن wordو powerpoint هم روی کامپیوتر نصب میشه و با ویندوز نصب نمیشه.

ویژوال خوبه برا مبتدی ها

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
اره سی شارپ واسه شروع خیلی خوبه هم کراس پلتفرم هست

نصب این برنامه هارو سیستم سخته؟ینی باید بدم کسی نصب کنه واسم؟ازکجا متوجه بشم به چه حیطه ای علاقه دارم؟اخه من هیچ آشنایی باهیچ کدوم اززبان هاندارم

برای کسی که مبتدیه وآشنایی نداره توصیتون اینکه ازکجا شروع کنه؟

راستی یه سوال کلی تر😅

برنامه نویسی درآمدزاست؟چند سال طول میکشه فرد حرفه ای بشه ؟باروزی چندساعت تلاش؟کلاازمهارت های کامپیوتری کدوماشون درآمدزاتر وکاربردی تر؟

شرمنده سوالام زیادشد😓💙

بستگی داره توی چه حیطه برنامه نویسی بخوای وارد بشی. پایگاه داده؟ طراحی وب سایت؟ بازی؟ یا... ولی ...

نصب این برنامه هارو سیستم سخته؟ینی باید بدم کسی نصب کنه واسم؟ازکجا متوجه بشم به چه حیطه ای علاقه دارم؟اخه من هیچ آشنایی باهیچ کدوم اززبان هاندارم

راستی یه سوال کلی تر😅

برنامه نویسی درآمدزاست؟چند سال طول میکشه فرد حرفه ای بشه ؟باروزی چندساعت تلاش؟کلاازمهارت های کامپیوتری کدوماشون درآمدزاتر وکاربردی تر؟

شرمنده سوالام زیادشد😓💙

یادش بخیر ما با ویژوال بیسیک کار میکردیم همچین اسمی داشت فک کنم

راستی یه سوال کلی تر😅

شرمنده سوالام زیادشد😓💙

برای برنامه نویسی چه مهارت هایی لازمه؟ زبان انگلیسی؟؟ ریاضی؟؟

زبانت باید یکم خوب باشه دستورالعمل هاشو بلد باشی به نظرم زیاد زبانت هم قوی نباشه مهم نیست

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
زبانت باید یکم خوب باشه دستورالعمل هاشو بلد باشی به نظرم زیاد زبانت هم قوی نباشه مهم نیست

ببخشید به هرکدوم ازین سوالا وقت داشتین پاسخ بدین.یه دنیاممنونم

راستی یه سوال کلی تر😅

شرمنده سوالام زیادشد😓💙

ببخشید به هرکدوم ازین سوالا وقت داشتین پاسخ بدین.یه دنیاممنونم نصب این برنامه هارو سیستم سخته؟ینی ب ...

قربونت گلم چند تاشو بلدم که بهت میگم

اگر میخوای ویژوال نصب کنی بدی بیرون بهتره و بگو زبانشو بزاره روی زبان c#(سی شارپ)

کلاس برنامه نویسی مبتدی تاحرفه ای بری عالیه اول با ویژوال بعد با C++یادتون میدن 

زبان برنامه نویسی C++پول زیادی توش هست

خیلی باید تمرین داشته باشی من خودم رشتم کامپیوتره درهفته دوروز ...روزی ۸ساعت برنامه نویسی  باهامون کار میکردن 

و دیگه این که اگر استعدادت خوب باشه ۲،۳ساله برنامه نویس حرفه ای میشی 

همینارو میدونستم دیگه نمیدونم چقدر کمکت کردم گلم 😘