2777
2789

استرس نداشته باش عزیزم

توکل به خدا🧡

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سبحان ام آماده ش کردم ببرم خونه مامانم🥺امیدوارم تا برمیگردم بی قراری نکنه🥺گریه نکنه

اییی جااانم چه سبحان نازنینی. برات صلوات میفرستم فقط اومدی حتماا صداکن خبرخوش بده دختر 😘

اونقدر ترکیدم که دیگه نمیدونم چه اسمی بذارم🤣

اصلا نگران نباش مامان منم اینطوری شده تا حالا حتی چند ماه گلو درد داشت سونو کرد چیزی نبود.

حتی مادربزرگم هم نمونه برداری کرد چند سال قبلشم گلوشو عمل کرده بود  به خاطر همین موضوع چیزی نیس اصلا نگران نباش.