نمیخام برم بیرون میرم بیرون فقط میحام برگردم خونه دلم نمیخاد ارایش کنم میخام با بکی حرف بزنم ولی وقتی یکی هست فقط میخام بره و ازم دور شه حوصله اشپزی ندارم گشنمه ولی نمیخام هیچی بخورم میخام نقاشی بکشم ولی حوصله ندارم اصلا تو همه ی کارام تناقض هست انگار دونفرم تو یه بدن دوتا ادم متفاوت کسی هست بدونه چمه کسی هست مقله من باسه؟
تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
همیشه سعی داشتم ک خودمو تروم و خوشحال نشون بدم درحالیکه درونم غوغا بوده
به این حالت میگن افسردگی پنهان
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط دلم یه تپه میخاد ک برم بشینم اونجا و ب اسمون نگا کنم
دقیقا منم میل به تنهایی زیاد دارم ..بعد باز دوس دارم با دوستام برم بیرون وقتی که میگن بیا و دعوتم میکنن نمیرم یا میخوام برگردم همون به غار تنهاییه خودم 😐😐 دقیقا منم عاشق طراحی و نقاشیم و قبلا انجام میدادم الان دو سالیه اصن نمیتونم انگار میخوام انجام بدم ولی نمیشه نمیتونم 😩😩 همش فقط یه جا نشستم یا درازمیکشم فکر میکنم تو تخیلمم ... حتی تو تخیلم جایی میرم تو تخیلم با بقیه حرف میزنم و ....
چیکار کنم ؟خیلی تنهام هیچکس و ندارم از همه ادمای دورم خسته شدم
روانشناس...نباید بزاری بیشتر بشه
افسردگی واقعا از پا میندازه آدم رو
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
همیشه سعی داشتم ک خودمو تروم و خوشحال نشون بدم درحالیکه درونم غوغا بوده
هوای پاییزم یه مقدار این حالتو تشدید میکنه .اهل عکاسی نیستی؟از عکسای شیرینیو کیکو گل خوشت میاد؟اینا روحیه آدمو بهتر میکنه باعث میشه عکاسیو شروع کنی بعد قشنگیا رو بیشتر میبینی💖نظرت؟