2777
2789
عنوان

عفونت سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 42 پست

کپسولای انتی بیوتیکتو ادامه بده با شامپو بچه بشور 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ای داد دختر برو دکتر خب!

سشوار گرم گرفتی رو بخیه‌ها؟

با این تاپیک به این نتیجه رسیدم که واقعا هر دو نوع زایمان عوارض دارن و هیچ کدوم به دیگری ارجحیت نداره

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای داد دختر برو دکتر خب! سشوار گرم گرفتی رو بخیه‌ها؟ با این تاپیک به این نتیجه رسیدم که واقعا هر د ...

جفتش مزخرفه ولی بخیه های سزارین راحتتره تا طبیعی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
جفتش مزخرفه ولی بخیه های سزارین راحتتره تا طبیعی

جفتش دقیقا مزخرفه

هوففففف 

من الان مدت‌هاست دارم مطلب میخونم

اصلا نمیشه گفت این یکی ازون یکی بهتره

درحقیقت باید گفت زایمان کلا واسه خانما عارضه‌آور هست چه طبیعی چه سزارین

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ای داد دختر برو دکتر خب! سشوار گرم گرفتی رو بخیه‌ها؟ با این تاپیک به این نتیجه رسیدم که واقعا هر د ...

من تو زایمان اولم سه روز درد طبیعی کشیدم بعدشم اورژانسی سز شدم که وحشتناک بود برام واقعا سخته هر دو زایمان 

من تو زایمان اولم سه روز درد طبیعی کشیدم بعدشم اورژانسی سز شدم که وحشتناک بود برام واقعا سخته هر دو ...

خدا کمکت کنه عزیزم😔

بیخود نیست که بهشت زیر پای مادران است

تازه اذیت‌های بارداری و بعد از زایمان و بچه‌داری بماند!

جفتش دقیقا مزخرفه هوففففف  من الان مدت‌هاست دارم مطلب میخونم اصلا نمیشه گفت این یکی ازون یکی ...

عارضه اره خیلی منم دوماهه سز شدم ولی بنظرم بهتر از طبیعیه زایمان طبیعی باید خیلی خوش زا باشی کم بخیه بخوری وگرنه بعد زایمانم مثل سزارین درد داری مابخاطر کرونا ازطرف بهداشت تو واتساپ تویه گروهی بودیم مشکلاتمونو مبگفتیم همه طبیعی زایمان کردن من سزارین اوناهم میگفتن خیلی درد داریم بخیه زیاد خوردیم 

نه عزیزم بدن با بدن فرق داره.

من بعد سزارینم بخاطر اشتباه مادرم متوجه نشدم دکتر برام آنتی بیوتیک نوشته و در نتیجه نخوردم تا ۴ روز بعد اونم درست حسابی نمیخوردم خداروشکر عفونتم نکردم.

یه کوچولو بود اونم با یه کرم موضوعی رفع شد.

تازه من شکمم خیلی بزرگ و افتاده شده بود.خودتو نگران نکن

زنگ زدم گفتم دکتر نیس همین که بیاد زنگ میزنیم بیا نشون بده 

حداقل تلفنی بحرفی عکس بدی واتساپ برو دکتر دیگه