2777
2789
عنوان

ختم مجرب دیژه حاجت دارن 😍🤩

1045 بازدید | 27 پست

سلام به همگی ختمی مجرب که خودم هم امتحان کردم و به عزیزانم هم گفتم اونام جواب گرفتن  امیدوارم شماهم حاجت روا بشین  💜💙💚🧡

روز چهارشنبه  حتما چهارشنبه باشد 🌹بعد از نماز عصر بلافاصله  یعنی نماز عصر را که سلام دادید دیگه بلند نشین برین    نیت کنین 2 رکعت نماز هدیه به امام جواد نمازش هم مثل نماز صبحه 

بعد از اتمام نماز میشینیم 146  بار  ن کمتر ن بیشتر میگین ماشاالله لاحول ولا قوة الا بالله.... 🌺 العلی العظیمم نمیخاد بگین 

اگه میشه دعا کنین خدا کمک کنه منم مادر شم 🥺

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی تامیک اخرمو گزارش زد بگه ایه الکرسی بخونم براش

زدم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من دعا نميکنم که مادر بشي چون دلمو شکوندی تو تاپیکم اسکل خان 

چی گفتم  

من دعا نميکنم که مادر بشي چون دلمو شکوندی تو تاپیکم اسکل خان 

تو رو نمیبخشم به اسم من تایپیک زدی چرا بی ادبی.  تو بگو من چی گفتم  اخه مگه  بیکاری  الکی تایپیک میزنی 

امیدوارم حاجت روا بشی عزیزم و خدا بچه های سالم و صالح قسمتت کنه بزودی

ممنونم گلم 

من حس ندارم  کی گفته قبلا فال میگرفتم که اونم نمیگیرم تورو خدا ازمن ناراحت نباشین

من فال نمیخام، چرا تو تاپیک دیدم همرو درست میگفتین یا اکثرانو، من یه ادم تنها و افسرده حالم سی سالمه تمام عالمو ادم ازشون ضربه خوردم برا همین خونم، میخام ببینم ازدواجم کیه ازین خونه برم