2777
2789
عنوان

با ۴۵میلیون کجا میتونیم خونه رهن کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 95 پست

تو قسمت اجاره های برنامه دیوار نگاه کن، یه قسمت هست میتونی مبلغ رهن و اجاره رو وارد کنی خونه های با اون قیمت برات پیدا میکنه

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
عزیزم منم پرند بودم دو ماه اومدیم یافت اباد ، پرند واسم سخت بود ،رفت و آمد و تنهایی و... الان خیلی ر ...

چقدر رهن دادین اونجا

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهریار فردوسیه

عزیزم شهریار و فردوسیه هم متری ۱تومن کرایه میدن یعنی شاید بهش یه خونه ۴۵متری رهن بدن البته اگه لطف کنن بهش نگن ۱۰۰یا ۲۰۰تومن هم اجاره بده

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
هیچ جا،باید اجاره هم بدی الان شهرستان ما ۵۰ تومن رهن خونه ست

چ ارزون کجای تو

شهر ما زیر ۲۰۰ رهن کامل نیست

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
عزیزم ببین اجارهچقدر میخوای بدی؟! من اینقدر این روزا هم املاکو هم دیوارو شیپورو گشتم ک خودم ی پا ام ...

پردیس چه جور جاییه؟؟

مثل پرند نباشه فقط

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
نبابا نمیشه شوهرم ی خونه ۵۰ متری داشت داد رهن کامل ۹۰ تومن. توی همون جیحون 

شوهرت خیلی بی انصاف بوده🙄

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
تونستی پاکدشت هم سر بزن همه چی داره

مرسی گلم حتما

اینجا خیلی یه جوریه

انگار خاک مرده پاشیدن تو پرند