دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 عنوان تهوع بارداری از کی شروع میشه 383 بازدید | 15 پست دیروز تخمک گذاریم بود ولی از نزدیکیم ۳روز میگذره از دیروز فقط سمت صبح حالت تهوع و چشم درد دارم فکر نمیکنم بخاطر بارداری باشه به کرونا هم شک دارم اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏 1399/07/09 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 نظر شما چیه؟با دمیترون یکم آروم میشه اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
شاخییی عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2221 نه بابا حداقل چند روز باید از موعد پریودیت بگذره بعد شروع میشه مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
unico عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 6886 زود واسه حالت تهوع واسه من هفته 5 ام 6 ام شروع شد تجربه بارداری من از اول تا الان
۱۳۶۹ع عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4022 نظر شما چیه؟ با دمیترون یکم آروم میشه فک نکنم بارداری باشه چون هنوز لقاح صورت نگرفته خدایا مواظب دخترم باش
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 نظر شما چیه؟ با دمیترون یکم آروم میشه ن کاری به کرونا داره ن بارداری مال بهم ریخت هورموناته من تهوعم از ۷هفته شروع شد و الان ک تو ۴ماهم هنوز ادامه داره میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 ممنون دوستای قشنگم اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
وانیلیییی عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 1309 واااایی توکه هنوز روز تخمک گذاریته خیلیییی زودهدبزار بچه بسم الله بگه حداقل تا موعد تهوع نداری اینا تلقینه توخوب باش نزار خوبا تموم بشن❣️💞❣️
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 ن کاری به کرونا داره ن بارداری مال بهم ریخت هورموناته من تهوعم از ۷هفته شروع شد و الان ک تو ۴ماهم هن ... منم به بهم ریختن هورمونام شکم کردم سرسینه هام تا ی هفته بعد تخمک گذاری درد میکنه و بعد خوب میشه سه ماه اینجوریم این تهوعم اضافه شد اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 واااایی توکه هنوز روز تخمک گذاریته خیلیییی زودهدبزار بچه بسم الله بگه حداقل تا موعد تهوع نداری اینا ... نه عزیزم تلقین نمیکنم که از کار و زندگیم انداختم لعنتیمن ی بار کرونا گرفتم این علایمو داشتم اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 منم به بهم ریختن هورمونام شکم کردم سرسینه هام تا ی هفته بعد تخمک گذاری درد میکنه و بعد خوب می ... فقط مال هورمونه میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋