2777
2789
عنوان

تهوع بارداری از کی شروع میشه

383 بازدید | 15 پست

دیروز تخمک گذاریم بود ولی از نزدیکیم ۳روز میگذره 

از دیروز فقط سمت صبح حالت تهوع و چشم درد دارم 

فکر نمیکنم بخاطر بارداری باشه به کرونا هم شک دارم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شما چیه؟ با دمیترون یکم آروم میشه

ن کاری به کرونا داره ن بارداری مال بهم ریخت هورموناته من تهوعم از ۷هفته شروع شد و الان ک تو ۴ماهم هنوز ادامه داره

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
ن کاری به کرونا داره ن بارداری مال بهم ریخت هورموناته من تهوعم از ۷هفته شروع شد و الان ک تو ۴ماهم هن ...

منم به بهم ریختن هورمونام شکم کردم 

سرسینه هام تا ی هفته بعد تخمک گذاری درد میکنه و بعد خوب میشه سه ماه اینجوریم این تهوعم اضافه شد

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
واااایی توکه هنوز روز تخمک گذاریته خیلیییی زودهدبزار بچه بسم الله بگه حداقل تا موعد تهوع نداری اینا ...

نه عزیزم تلقین نمیکنم که از کار و زندگیم انداختم لعنتی

من ی بار کرونا گرفتم این علایمو داشتم 

منم به بهم ریختن هورمونام شکم کردم  سرسینه هام تا ی هفته بعد تخمک گذاری درد میکنه و بعد خوب می ...

فقط مال هورمونه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋