2777
2789
وای چقدر سخت و بد ...خدا خیرت بده که راهنماییم کردی وگرن داشتم از بی پولی گول این نامردا رو میخوردم ...

خواهش میکنم عزیزم ایشالا موفق باشی من دیگه زدم تو کار انفجار 😬میدونم بده ولی ناموسا پولش خوبه😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انفجار چیه؟بازی کلش؟

نه بازی های شرط بندی سایتا من روزی ۱۰۰یا ۲۰۰فقط با لمس کردن یه دکمه در میارم بله میدونم حلال نیست ولی خو تو این جامعه به این اقتصاد مرتب مخصوصا برا ما جوونا راهی نیست 😐

نه بازی های شرط بندی سایتا من روزی ۱۰۰یا ۲۰۰فقط با لمس کردن یه دکمه در میارم بله میدونم حلال نیست ول ...

چطوریه؟منم زیادتو کار حلال و حروم نیستم ازبس اوضاعم افتضاحه

چطوریه؟منم زیادتو کار حلال و حروم نیستم ازبس اوضاعم افتضاحه

سایت زیاد دارن برو تو یکیشون اول پول کم در حد ده بیس تومن بزار برا اینکه یاد بگیری چند وقت راه میافتی بعدش میتونی پولتو بیشتر کنی باید درست یاد بگیری اول شرط بندیه دیگه پولو میزاری نمودار تا درصدی بسته میشه این درصدا متفاوتع باید قبل بسته شدنش تو پولتو بکشی وگرنه میرع ریسکیه ولی جواب میده مثلا من همیشه از دو برابر در میارم ولی مثلا تا ده برابر هم میرع عین قماره دقیقا

سایت زیاد دارن برو تو یکیشون اول پول کم در حد ده بیس تومن بزار برا اینکه یاد بگیری چند وقت راه میافت ...

با توضیحی که شما دادین اصلا دوست نداشتم فک کردم درحد حضور و دیدن تبلیغاته ....مرسی...

کسانیک میزنن تایپ و اولش پول میگیرن قصدشون هک کارتتونه یکی از دوستام سر همین ماجرا چارتومن از کارتش برداشتن . اما کار تولید محتوا بزنین ت  گوگل راحت یاد میگیرین و میتونسن درامد داشته باشین

کسانیک میزنن تایپ و اولش پول میگیرن قصدشون هک کارتتونه یکی از دوستام سر همین ماجرا چارتومن از کارتش ...

ن دیگه منصرف شدم کلا ....همسایمون کارگاه خیاطی داره میرم پیش اونا کار ....هم سرم گرم میشه هم خیاطی یاد میگیرم