2777
2789
مثلا چطوریه؟

دو تا هستن یکیشون که سی و پنج میگیره چند تا کاردیگه به جز تایپ هم داره ولی اصلا به درد نمیخوره مسابقه آیی هر کی که کارش بیشتر باشه پول میگیره😑یکی دیگه هم بیست تومن میگیرن فقط فایل صوتی میگیری می‌نویسی براشون پنج ساعته دویست تومنه باید یه هفته کامل شه ولی واقعا سخته به شدت به نظرم که بار اول پشیمون میشید حالا میخواید انجام بدید دومی بهتر از اولیه

عزیزم امضات عوض کن. نکنه هر لحظه گناه برات نوشته بشه❤

بذار گناه بنویسن عزیزم واقعا دیگه بریدم ...همش که من نباید از خدا خجالت بکشم یه کم هم اون باید خجالت بکشه ازمن اخه مگه ی ادم با ۲۶سال سن چقدر اعصاب داره ک از بچگی تاحالا روز خوش نبینه بعدم گله نکنه  ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسکرین میفرسی؟ فکر کنم قبلا خودم این فایل بهم خورده ببین اگر فایلی که فرستادن خودش تایپی هست مطمئن ...

دقیقا تایپی بود من پاک کردم همشو خدا لعنتشون کنه حرومشون بشه ۳۰ تومن گووول نخورید

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
کلاهبرداریه ۳۰ تومن موقع ثبت نام باید بدی واسه کارتایپ هرفایل ۱۷تومنه باید بخری بعد هرکسی زودتر فرست ...

اره فکر کن شونصد نفر پول میدن بعد فقط یکیشون دستمزد میگیره

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
 دو تا هستن یکیشون که سی و پنج میگیره چند تا کاردیگه به جز تایپ هم داره ولی اصلا به درد نمیخوره ...

نمیصرفه پس ....شما انجام دادی پولتون را واریز کردن؟ میگه هر فایل ۵ساعتی ۲۰۰تومن واقعا میدن یا الکی میگن؟

نمیصرفه پس ....شما انجام دادی پولتون را واریز کردن؟ میگه هر فایل ۵ساعتی ۲۰۰تومن واقعا میدن یا الکی م ...

چرته بابا تازه ب جز ۳۵ تومن هرفایل و باید ۱۷تومن بخری اگ زودتر فرستاری دستمزد داره یعنی نفراول 

کلاهبرداریه ۳۰ تومن موقع ثبت نام باید بدی واسه کارتایپ هرفایل ۱۷تومنه باید بخری بعد هرکسی زودتر فرست ...

وا چه مزخرف ...پس این پلیس فتا و جمهوری نشستن و نگاه میکنن تا اینا دزدی کنن علنن ....مرسی از راهنماییت گلم

نمیصرفه پس ....شما انجام دادی پولتون را واریز کردن؟ میگه هر فایل ۵ساعتی ۲۰۰تومن واقعا میدن یا الکی م ...

نه واقعا میریزن برا من ریختن ولی دیگه کور شدم اینقد نوشتم همش هم چرت و پرت کل روزو هیچ کاری دیگه نمی‌کردم فقط می‌نوشتم خیلی کمه دویست تومن من انجام نمیدم چون وضع مالیم در این حد بد نیست ولی یه عده واقعا نیاز دارن کاری نمیشه کرد😪

نه واقعا میریزن برا من ریختن ولی دیگه کور شدم اینقد نوشتم همش هم چرت و پرت کل روزو هیچ کاری دیگه نمی ...

ی فایل را توی یه روز میتونستی تموم کنی یا ن؟

من شرایط مالیم افتضاحه 😭

نه واقعا میریزن برا من ریختن ولی دیگه کور شدم اینقد نوشتم همش هم چرت و پرت کل روزو هیچ کاری دیگه نمی ...

شما فایل هارو میخریدی یا رایگان دراختیارتون میذاشتن؟الان ی خانمی میگه باید برای هرفایل ۱۷بدی وبعد اگه اولین نفرباشی حقوق میدن

شما فایل هارو میخریدی یا رایگان دراختیارتون میذاشتن؟الان ی خانمی میگه باید برای هرفایل ۱۷بدی وبعد اگ ...

نه اون شرکت دانش بنیانه که اینطورن سی و پنج میگیرن کلی مار دیگه به جز تایپ هم دارن تبلیغ آموزش فروش پک کلی چیز دیگه و بله اینطوریه یا بهترین کار یا زود ترین کار تحویل داده شده پول میگیرع ولی این کار بیست تومن میگیرن فایل رو رایگان بهت میدن وا با کسی هم مقایسه نمیشی دستمزد هر کسی جدا به خودش داده میشه

ی فایل را توی یه روز میتونستی تموم کنی یا ن؟ من شرایط مالیم افتضاحه 😭

عزیزم میگم پنج ساعت ویسه همش باید استب کنی بنویسی شاید خیلی تلاش کنی تو یه روز بیس دقیقشو بنویسی اونم اگه فرز باشی چون باید بدون غلط باشه برای هر فایل یه هفته وقت داری که شاید یه زور بشه جمعش کرد 

عزیزم میگم پنج ساعت ویسه همش باید استب کنی بنویسی شاید خیلی تلاش کنی تو یه روز بیس دقیقشو بنویسی اون ...

وای چقدر سخت و بد ...خدا خیرت بده که راهنماییم کردی وگرن داشتم از بی پولی گول این نامردا رو میخوردم کم کم ...