2777
2789

سلام.

ازمایش دیابتم ۱۱۵ بود وچون‌باردارم باید تو محدوده ی ۸۰ باشه.

دوهفته پرهیز غذایی کردم و‌ دیشب به توصیه دکتر زنانم رفتم متخصص غدد...گفت جز نوشابه،فست فود،قند و شکر و نبات همه چیز باید بخورم اما تو حجم کم و دفعات زیاد.

مثلا ده قاشق برنج...یک کفه دست نون هر از مدلی.

من میترسم تو ماههای بالاتر مجبور به زدن انسولین بشم،و نمیتونم قبول کنم نون‌لواش بخورم..انگور..!

دید من‌ روی تغذیه ام‌حساسم گفت باید بری متخصص تغذیه و ازمایش دیابتم‌رو یک مرکز معتبر تر تکرار کنم...

حالا اون‌وسط میگه داروی تیرویید میخوری؟تیروییدتم لب مرزه که!گردنم رو معاینه کرد نمیدونم دیگه ازمایش واسه تیروییدم نوشت یا نه😐

اما وقتی ازمایشم رو نگاه میکنم عددش ۳/۵!

تو نت نوشته تا ۴ طبیعی...اینجا نوشته تا ۴/۵

این‌اعداد برای افراد معمولیه‌؟برای بارداری ۳/۵ زیاده؟

خدا صبرت بده

حاملگی چیز وحشتناکیه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جای نون لواش نون جو بگیر بخور قندش کمتره. میوه ها هم سعی کن اونایی که قند بالا دارن نخوری.من خودم هم دیابت داشتم تو بارداریم هم تیروئید اینجوری کنترلش  کردم که کارم به انسولین نکشه

حالم از دوران بارداری بهم میخوره  هرچی بدبختی سر ادم میاد

اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه...

کل دغدغه ی بارداری قبلیم‌ترکیدن همه جاااام‌بود...اما الان واقعا جا زدم

من‌از دیابت و تیرویید میترسم

دکتر من گفت تو بارداری باید زیر ۲.۵ باشه. بهم قرص داد خوردم خوب شدم

دکتر زنانتون قرص داد بهتون؟

فکر کنم دکترمم باید عوض کنم...خیلی بی خیاله.

اصلا توضیح نمیده وقت‌نمیزاره

به جای نون لواش نون جو بگیر بخور قندش کمتره. میوه ها هم سعی کن اونایی که قند بالا دارن نخوری.من خودم ...

من دوهفته ست فقط نون جو میخورم

میوه های فقط قرمز

نهایت دوتا موویز

شب برنجی نمیخورم

خیلی مراعات میکنم

نمیدونم چرا دیشب بمن گفت نعععع همه چی بخور..

سه کف دست نون‌لواش!

مثلا فوق تخصص بود😐

اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه... کل دغدغه ی بارداری قبلیم‌ترکیدن همه جاااام‌بود...اما الان واقعا جا ...

اینکه بگم اصلا نترس که خب خیلی کلیشه اس ، چاره ایی نیست فقط میتونم بهت اطمینان بدم که به محض دنیا اومدن نی نی همه این مشکلات حل میشن 

من از ویار شدید دارم زجر میکشم ، انقد شلخته و بی حوصله شدم که حتی خودمو تو آینه نگاه نمیکنم ، خونه مادرم موندم یکسره غر میزنن که داری تلقین میکنی من تنها کسی ام که تو خانوادم ویار وحشتناک دارم ،هیچکس اینطوری نبوده حالا درکم نمیکنن ، روزی سه بار زار میزنم