2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بند ناف نوزادم

142 بازدید | 18 پست

نوزادم ۵روزشه بند نافش هنوز نیافتاده نافش قرمز شده یکمم چرکی بعد امروز دیدم یکمم خون اومده نکنه مشکلی داره 

فردا میبرم دکتر  فقط میخواهم مطمئن شم مشکلی چیزی نداشته باشه خدایی نکرده دارم از استرس میمیرم😥😥

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مال من۹روزشه هنوز نیفتاده خیلی کوتاهه درحد ی بند انگشت.مال شما رو چقد زدن؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

خون در حد کم مشکلی نداره.

پماد تتراسایکیلن بزن عفونت نکنه

اب هم نزن اگ خیس شد سریع با گاز استریل یا پارچه تمیز پاک کن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن ۱۲روزه افتاد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

مشکلی نیست 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
پسرمن ۱۲روزه افتاد

دخترم ۱۸روزگی افتاد.خدا کنه این زود بیفته

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
مال منم همونقدره

نفهمیدی چرا کوتاه میزنن؟از نافش میترسم یوقت کنده نشه

نه عزیزم واسه بچه منم یکم خون میومد انگار چرک زرد داشت روز هفتم تا دهمم افتاد. دقیق یادم نیس.

اره عزیزم برا نوزادمنم دقیقا همینجوریه

نه عزیزم واسه بچه منم یکم خون میومد انگار چرک زرد داشت روز هفتم تا دهمم افتاد. دقیق یادم نیس.

براشمام  نافش قرمز شده بود؟

خون در حد کم مشکلی نداره. پماد تتراسایکیلن بزن عفونت نکنه اب هم نزن اگ خیس شد سریع با گاز استریل ی ...

پماد چند بار بزنم ؟روشو باز بزارم یا ببندم؟