2777
2789
عنوان

کنسلی 3 بار عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 30 پست

این کرونا با این امار حالا حالا هست تا کی میخوای عقب بندازی برو یه اریشگاه خوب واتلیه ویه مهمونی کوچیک  الکی وقتتو هدر نده 

حالا عروسیم بگیری فامیلا جمع شن  چهار نفر بیان بزنن وبرقصن  اگر خدای نکرده یکی بیماره بشه و نتونه با بیماری مبارزه کنه چی  عذاب وجدانش برات میمونه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من میگم کاش اون موقع کخ من عروسی میخواستم بگیرم کرونا بود این همه خرج بیخود نمیکردیم اخرشم همش اعصاب خردی داشت 

این همه هم رفتیم زیر قسط و وام

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

من ۲۷ مرداد اومدم سر خونه زندگیم ولی حسرت چیزی به دلم نمونده. اوایل مرداد رفتیم فرمالیته. ۲۷ام هم رفتم آرایشگاه لباس عروس پوشیدم رفتیم باغ برا عکس و فیلم. همونجا هم دو سه تا از دوتامون اومدن کلی رقصیدیم

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤

یکی از اقوام ما همه چیزای عروسی رو انجام دد ولی مهمونا فقط جفت خانواده های خودشون بودن

تالار ارکس ارایشگاه فیلمبردار و ...شامم در حد لاکچری

نه به دلش موند نه براش حرف دراوردن

خودشونم بودن بی نهایت خوش گذشته بهشون

اخه مهمونی میگیرن دوره همی مسافرت بعد برا عروسی من همه تو فیلمن

عزیزم مهمونی کوچیک فرق داره با عروسی پونصذ نفره.  معلومه کسی نمیاد شمام ی مهونی 40،50نفره بگیر برو...بخای نامزد واستی چنسال باید بمونی چون معلوم نی تا کی میره کرونا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب جشن کوچولو بگیر ارایشگاه و اتلیه ت رو برو توی باغ کوچولو هرکی اومد هرکی هم نیومد حسرت به دل نمونی ...

خب اصلا من میگم عروسیم با 200 بگیریم تو باغ سربازه

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
خب اصلا من میگم عروسیم با 200 بگیریم تو باغ سربازه

من عروسی آبجیمم باشه نمیرم، آخه چه انتظاری داری از مردم میترسن نمیان خطرناکه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
اخه مهمونی میگیرن دوره همی مسافرت بعد برا عروسی من همه تو فیلمن

خیلی فرق داره.اون خوذش مسولیت قبول می کنه با چهار نفر تولد بگیره یا سفر بره.عروسی کم کم ۴۰ نفر هستن نا اشنا...کلا قید عروسی رو بزن یعنی نزنی هم کاری نمی شه کرد.برای اون مردم می خوای عروشی بگیری؟؟؟بعد جون هر کس براش مهمه...اینطور باشه خدایی نکرده خونه می مونی ها.زودتر برو سر خونت شوهرت باشه اختیار دارش باشی تموم بشه بره