بچه ها من یک سال و نیمه عقدم بعد قرار بود مرداد عروسیمون باشه بخاطر کرونا تالارمون باز بود اما فامیلا شوهرم عمو دایی فلان نمیان/افتاد خرداد باز تالار باز بود و اونا تو قرنطینه بودن باز ابان که مادر شوهرم الان زنگ زد که من ب هرکی زنگ زدم میترسه بیاد خونه بگیرید رهن کنید برید تا اوضا اروم شه بد عروسی منم گفتم نه من سر زندگیم نمیرم تا عروسی نگیرید چون من تک بچم و هزارتا ارزو داره بابام خونو میگیریم چون جا نداریم برا وسایلم و روز ب روز دلار میره بالا میگیریم میچینیم تا عروسی ... کیا برا کرئنا بدون عروسی کلا رفتن سر زندگیشون؟راضین؟ حسرتش نمونده ب دلتون؟؟من خسته شدم اما چون ی نامزدی خوب گرفتم وظیفشونه عروسی بگیرن خیلی ب دلشون راه اومدم دیگه بسته
این کرونا با این امار حالا حالا هست تا کی میخوای عقب بندازی برو یه اریشگاه خوب واتلیه ویه مهمونی کوچیک الکی وقتتو هدر نده
حالا عروسیم بگیری فامیلا جمع شن چهار نفر بیان بزنن وبرقصن اگر خدای نکرده یکی بیماره بشه و نتونه با بیماری مبارزه کنه چی عذاب وجدانش برات میمونه
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من ۲۷ مرداد اومدم سر خونه زندگیم ولی حسرت چیزی به دلم نمونده. اوایل مرداد رفتیم فرمالیته. ۲۷ام هم رفتم آرایشگاه لباس عروس پوشیدم رفتیم باغ برا عکس و فیلم. همونجا هم دو سه تا از دوتامون اومدن کلی رقصیدیم
اخه مهمونی میگیرن دوره همی مسافرت بعد برا عروسی من همه تو فیلمن
عزیزم مهمونی کوچیک فرق داره با عروسی پونصذ نفره. معلومه کسی نمیاد شمام ی مهونی 40،50نفره بگیر برو...بخای نامزد واستی چنسال باید بمونی چون معلوم نی تا کی میره کرونا
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
چند وقت پیش یکی عروسی گرفته بود ۴ تاشون بستری شدن دوتاشون هم عروسه و مادرشوهره بودن...مادرشوهره فوت کرد ..عروس و بقیه هم رو به فوت بودن...کرونا شوخینیست
داداشم و زن دادا شم رفتن باغ و آتلیه چند تا عکس گرفتن رفتن سر خونه و زندگیشون .تو یکی از عروسیها خود داماد کرونا گرفت و مرد .این جور عروسی به چه درد میخوره
اخه مهمونی میگیرن دوره همی مسافرت بعد برا عروسی من همه تو فیلمن
خیلی فرق داره.اون خوذش مسولیت قبول می کنه با چهار نفر تولد بگیره یا سفر بره.عروسی کم کم ۴۰ نفر هستن نا اشنا...کلا قید عروسی رو بزن یعنی نزنی هم کاری نمی شه کرد.برای اون مردم می خوای عروشی بگیری؟؟؟بعد جون هر کس براش مهمه...اینطور باشه خدایی نکرده خونه می مونی ها.زودتر برو سر خونت شوهرت باشه اختیار دارش باشی تموم بشه بره
مگه دیوونن تو این شرایط بیان عروسی فامیل ما هم عروس تک فرزند بود هم داماد ولی به خاطر این شرایط دو ماه و نیم پیش بدون هیچ جشن و مهمونی رفت سر زندگیش خیلیم راضیه