الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا لحظه ای که ترامپ رای بیاره شاید خیلی بالا نره ولی به محض اعلام رای اوردن مجدد ترامپ صعودی میشه . دم انتخابات خودمون یکم پایین میاد بعد ممکنه تثبیت بشه یا یکم پایین تر بیاد ولی بعد ۲_۳ سال باز روند صعودی داره . اینا تحلیل شخصی منه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
عاشق اونایی هستم که میرن توی این شرایط هم میخرن میگن گرونتر میشه😂😂😂🤣🤣🤣خب اگه ما نخریم مجبورن ...
عزیزم من قصد خرید ندارم اما این استراتژی تو ایران جواب نمیده، طلا نمیاد پایین نه به خاطر خرید مردم بخاطر اینکه ارزش پولمون کم میشه مردم الان دیگه طلا نمیخرن سود کنن میخرن چون ماه دیگه ارزش پولشون نصفه حداقل سرمایه ای که دارن میگن به باد نره
دقیقاااا🤣🤣🤣الان تازه پاشدن دارن شیر و عسل میخورن تا حموم آماده بشه برن با شامپو عصاره انار و بلوبری برند لنکوم خودشو بشورن بعد با حوله برند ورساچی خودشو خشک کنن بعد ادلکن دیگر هوم اسپورت بزنن و کت و شلوار بنتون بپوشن راه بیفتن سوار ماشین با راننده شخصی بشن و....
من که اصلا شانس از طلا ندارم هروقت خریدم و فروختم ضرر کردم الانم ۲۵ تومن تو بانک دارم به نظرتون طلا بخرم؟از شانس من نیاد پایین دوباره😶یا همون بانک بمونه؟