2777
2789

با دوست پسرم چند ماهه کات کردیم بعد اون گفت تلگرام اینا باشه سالی حدقل یبار احوالت جویا بشم .ولی من همیشه تلگرامش با ایدیش چک میکنم میخوام کلن خلاس شم از دستش بنظرتون زشته بگم ایدیتو میشه پاک کنی ؟؟؟چیکار کنم دوست ندلرم چکش کنم 

دختر ترک

واه خخخ چرا به خاطر شما ایدی شو پاک کنه .خب بلاکش کن که نبینی .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خب بلاکش کن چه کاریه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا نگو

نمیدونم من خودم نمیتونم چکش نکنم ☹️

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
وا اون چرا پاک کنه تو بلاک کن بعد گفتن نداره این بچه بازیا چیه

بلاک نمیتونم چون توافقی جدا شدیم البته من جدا شدم اون نمیخواست ولی توافق کردیم اون الان فکر میکنه من بکل فراموشش کردم و اکیم این وسط بلاک چی

دختر ترک
بلاک نمیتونم چون توافقی جدا شدیم البته من جدا شدم اون نمیخواست ولی توافق کردیم اون الان فکر میکنه من ...

وا این کارا چیه

یا تموم کنید یا شروع کنید

این مسخره بازیا چیه

سالی یه بار حال همو بپرسیم