2777
2789

کنکور تجربی میدم امسال.متاهلم و بچه دارم ولی بازم میخوام کنکور بدم و رشته ی خوبی بیارم.الان فعلا روزی شیش_هفت ساعت دارم میخونم.درسم خیلی زود یادمیگیرم‌و آزمونام خوبه.مشاور هم دارم.اگه کسی پایه ست که باهم بخونیم بیاد بگه 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

وااای باریکلا دمت گرمممم . چه خوب که با شرایط تاهل روزی شیش ساعت میخونی ایول به تو . ماشاءالله 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای باریکلا دمت گرمممم . چه خوب که با شرایط تاهل روزی شیش ساعت میخونی ایول به تو . ماشاءالله 

مرسی عزیزم

شما هم کنکوری هستی؟

ینی چجوری باهم؟ منم کنکوریه ۱۴۰۰ ام

خیلی احساس تنهایی میکنم

هیشکی نیست که روحیه بده بهم.احساس میکنم اگه یکی بود که باهم میخوندیم و باهم بیدار میشدیم و .... خیلی خوب بود

خیلی احساس تنهایی میکنم هیشکی نیست که روحیه بده بهم.احساس میکنم اگه یکی بود که باهم میخوندیم و باهم ...

من دیر بیدار میشم ینی ساعت هشت زودتر بیدار شم سرم درد میگیره ولی شبا میتونم تا ۳ اینا بخونم اگه بخوام