2777
2789
عنوان

آهنگ های رمانتیک و آروم...

2851 بازدید | 20 پست

دوستان.. آهنگ های خوب و رومانتیک و عاشقانه ای که دوست دارینو گوش میدینو معرفی کنین.. 

خیلی تو حس موسیقی ام ولی ترکهام قدیمی شده... 

از اون آهنگهای عاشقونه ی امید بخش... 

میخوام یکی تو ساعتی گوش کنم... دانلود کنم

بمبه سهراب پاکزاد

تو ک باشی رامین جامی

اینارو دوس دارم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی...  من شاعر همیشه با کلت رو خیلی دوست دارم...

جانم؟ متوجه نشدم عزیزم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اسم اهنگه..  میگم این اهنگ رو دوست دارم

دانلود میکنم... دو تا اهنگ اروم و عاشقانه هم دارم یکی چالوس یکی هم من حافظم هر دو روزبه بمانی

قدیمی شدن ولی اگه تاحالا گوش ندادی دانلود کن من ک خیلی دوسشون دارم

دانلود میکنم... دو تا اهنگ اروم و عاشقانه هم دارم یکی چالوس یکی هم من حافظم هر دو روزبه بمانی قدیمی ...

ممنون عزیز🌹🌹

منم این دو تا رو بهت پیشنهاد میکنم .. 

عشق. از سیامک عباسی

پرتقال من. از طاهر قریشی

سلام جواهر جون خوبی چطوری چه خبر از آقاتون؟ اس مس نداده؟

سلام هستی جون.. خوبم . تو خوبی؟

چرا زنگ زد بهم گفت فردا اگه دوست داری بریم بهشت زهرا.. سر خاک مادرش و مادر بزرگ من... 

منم گفتم اره بریم😄😄