2777
2789
عنوان

چقد فیلر زیر چشم خوبه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12899 بازدید | 107 پست
آره عزیزم ولی ۱۴۰۰ هم هست فرانسوی، دکتر گفت اونم خوبه

عزیزم از فیلر زیرچشمتون راضی هستین؟ میشه بگید پیش کدوم دکتر انجام دادین واسه خوزستانیا که بدونن؟

میدونم هوامو داری.....
عزیزم از فیلر زیرچشمتون راضی هستین؟ میشه بگید پیش کدوم دکتر انجام دادین واسه خوزستانیا که بدونن؟

خیلی راضی بودم اما ماندگاریش واقعا کم بود، قرار بود بیشتر از یک سال بمونه و حتی ۲ سال اما برای من سر ۶-۷ ماه اثرش از بین رفت. دکتر ایوبی برام انجام دادن

💚💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راضی بودم اما ماندگاریش واقعا کم بود، قرار بود بیشتر از یک سال بمونه و حتی ۲ سال اما برای من سر ...

دکتر هاشملو تهران میشناسی؟ میگن کار فیلر زیرچشمش خوبه، یکسال هم دوام داره

میدونم هوامو داری.....
دکتر هاشملو تهران میشناسی؟ میگن کار فیلر زیرچشمش خوبه، یکسال هم دوام داره

نه متاسفانه، البته کلا دنبال کارای زیبایی نبودم برای همین شاید معروف باشن من نشناسم. دکتر ایوبی هم چون آشنا بودن خودش پیشنهاد کرد برام تزریق کنه که واقعا هم خیلی به صورتم میومد و خوب شده بود اما چون اثرش دایم نیست و باید تجدید شه حوصله این کارا رو ندارم خیلی

💚💖

سلام ابجی خوبی ببخشید اومدم تاپیکت ولی من پستتون خوندم گفتم شاید تنها راه همین باشه شاید معجزه ای بشه اومدم التماستون کنم میدونم اعتمادکردن سخت شده، مم مادر دوتاپسرم خوزستان ک همسرم کارگره و مستاجریم شرایط ودست تنگی خیلی بدی داریم این ماه به خدا توی خرج خونه هم کم اوردیم شهریه پیش دبستانی پسرم هم نتونستم بدم، میشه اگه قصد کمک به نیازمند داشتی برای رضای دل خدا منوهم فراموش نکنی هرمدرکی هم گفتی براتون میفرستم

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖

چقدر ماندگاری داره ؟؟؟

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
منم زدم باورم نمیشه انقدددررر باز شده چهرم عکسمو میذارم ببینید 

چقدرررر خوب شده واقعا شفا گرفتی   منم یکم تیرگی داره زیر چشمم به نظرت خوب میشه با فیلر؟ آدرس دکترتو میدی یا شمارشو