2777
2789

اوه عزیزم همچین پررنگه مبارکه 😍

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا شکرت خدا دامن همرو سبز کنه 

مشکلت چی بود ک دکتر جوابت کرد گلم؟ 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
مثبته دیگه؟  

صد در صد

حالا برو یه سجده شکر بجا بیار برا منم دعا کن لطفا الان بخاطر اون فرشته ی تو دلت دعات مستجابه 

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ضعیف بودن زیاد شوهر

خدا باید میخواست که خواست التماس دعا😍

صد در صد حالا برو یه سجده شکر بجا بیار برا منم دعا کن لطفا الان بخاطر اون فرشتهی تو دلت دعات مست ...

حتما عزیزم واسه همه دعا میکنم واقعا حس خوبیه خیلی خدا رو امروز نزدیک تر از همیشه حس کردم