2777
2789
چرا عزیزم خیلی خوشحالم ولی چون دکتر جواب کرده بود باورم نمیشه

خدا بخوادهمه چی میشه عکس بده نصب شبی شادمون کن عزیزدلم

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استارتر میشه راجع ب این نظر بدین دوازدهم‌موعدمه زیر ۲ دقیقه هاله انداخت

مبارکه واسه شمام😍

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
با اجازه استارتر میشه راجع ب این نظر بدین دوازدهم‌موعدمه زیر ۲ دقیقه هاله انداخت

برا شمام مبارکه😍

چه زودم خودشو نشون داده وروجک😘

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
جدی شما دیدی دقیقا دو تا خط پررنگ

اره برا خواهرشوهرم‌ دوماه پری نشد دوبار بیبی زد مثبت شد آزمایش داد نبود😐

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
وای خدا کنه اصلا باورم نمیشه تا بی بی زدم یک دقیقه بعد دو تا خیلی پررنگ شد 

احتمال بارداری داری ..😍 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
چرا عزیزم خیلی خوشحالم ولی چون دکتر جواب کرده بود باورم نمیشه

عزیزدلمممم پس یه معجزه کوچولو تو وجودت در حال رشده خدا برات صحیح و سالم حفظش کنه😍 

چشم بهم بزنی تو بغلته😍😍😍

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
عزیزم‌ولی امروز ازمایش خونم مثبت نشد یعنی امیدی هست؟

شاید زود رفتی از دادی،بذار یه هفته بعد موعدتم از بده ان شاالله مثبت میشه

ازمایش خونم پس چرا منفی شد😔😭

فک کنم یکم زود دادی چند روز دیگ باز بده ان شاءالله ک مثبته😘