2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخلیه کردم باجراحی

وای من میترسم از جراحی.من هنو بچه ندارم بعد سقط اینجوری شدم قسمتی ک سفته رو ک فشار میدم فقط درد دارم شیر نمیاد ولی طرف سالمش شیر میاد اخه چرا من باید شیر داشته باشه سینه م خ میترسم

وای من میترسم از جراحی.من هنو بچه ندارم بعد سقط اینجوری شدم قسمتی ک سفته رو ک فشار میدم فقط درد دارم ...

کیسه اب گرم بذارقسمته سفتش ازبین میره ودردس ساکت میشه....اگ سفتیش ازبین رفت وولی هنوزتیرمیکشیدبایدانتی بیوتیکت وادامه بدی تادوهفته خوب نشدی برودوباره دکترکیسه ابگرمم روزی دوسه باربمدت رب بیست دقیقه بذارتاوقتی ک سفتی ازبین بره

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
عزیزم حتما برو دکتر پیگیری کن خطر داره آبسه بمونه تو سینه 

چقدر برم اخه میدونم این سری برم میگه جراجپحی .منم نمیخام جراحی کنم😢😢بچه م رف بعدش این چ مصیبتیه نمیدونم

واصلاماساژنده وروی شکم نخواب سوتینتودربیارواگ حساسی بانیم تنه باش اصلانبایدسوتین ببندی یاشوهرت ب سینت فشاربیاره

کیسه اب گرم بذارقسمته سفتش ازبین میره ودردس ساکت میشه....اگ سفتیش ازبین رفت وولی هنوزتیرمیکشیدبایدان ...

دردش زیاد نیس وقتی دس میزنم هس ولی خ سفته حالت جوش چرکی هم زده وقتی ضماد هم میذارم خارش داره نمیدونم خوب میشه یانه

دردش زیاد نیس وقتی دس میزنم هس ولی خ سفته حالت جوش چرکی هم زده وقتی ضماد هم میذارم خارش داره نمیدونم ...

میدونم چی میگی من زیادبرام پیش میادتودوران شیردهی راهش فقط کیسه ابگرمه براتوواگادامه دارشدانتی بیوتیک یاجراحی الان فقط کیسه ابگرم بذارواصلااسترس نداشته باش

واصلاماساژنده وروی شکم نخواب سوتینتودربیارواگ حساسی بانیم تنه باش اصلانبایدسوتین ببندی یاشوهرت ب سین ...

اتفاقا ن سوتین میزنم ن شوهرم فشار میاره ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه من بعد سقط اینجوری شدم تو شیردهی چجوزی میشم خدا میدونه  

اتفاقا ن سوتین میزنم ن شوهرم فشار میاره ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه من بعد سقط اینجوری شدم تو شیردهی چ ...

چون شیرتوسینت مونده اینطوری شدی عزیزم تودوران شیردهی بچه شیرمیخوره ب ندرت پیش میاداینطوری بشی الانم همون کاری ک گفتم انجام بده انشاالله ک خوب بشی