2777
2789
عنوان

چی میخرید و از کجا؟

163 بازدید | 14 پست

خانوما تو این اوضاع کرونا ک از ترس  جونمون کارای غیر ضروری مثل خرید لباس و لوازم ارایشی و بهداشتی و اینا رو چجوری انجام میدید؟

من انلاین انجام میدم اما فقط از یه پیج اونم چون قبلا یه فروشگاه بزرگ بودن و خرید حضوری کردم ازشون بهشون اعتماد دارم هم قیمتاشون و هم جنساشون خوبه.

شما اگ پیجی رو میشناسید ک بهش اعتماد دارید میشه ازش خرید کرد معرفی کنید ازش استفاده کنیم😍مرسی.

این پیجی ک ازش خرید میکنم تو اینستا اسمش گالری پری دریایی هست.@mermaid.onlineshop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان ی فروشگاه معرفی کنی و تبلیغش رو کنی مشکلی داره؟!!!

بله عزیزم اگه شما قوانین سایت رو مطالعه کرده باشید میدونید که تاپیک تبلیغاتی ممنوعه و حتی جز گزینه های گزارش هم هست🙂

لا اقة لنا.
لوازم آرایش از زنونه میگیرم  لباس هم جرات نمیکنم اینترنتی بگیرم

سایت زنونه حراج هاش عالیه اما اینبار واسه من تاریخ مصرف گذشته فرستاده بودن حسابی حالم گرفته شد

بله عزیزم اگه شما قوانین سایت رو مطالعه کرده باشید میدونید که تاپیک تبلیغاتی ممنوعه و حتی جز گزینه ه ...

من اینجا چندبار مطب خودم هم تبلیغ کرده بودم و تاپیکش حذف شده بود همش فک میکردم چرااا حذف شده😐😐نمیدونستم بخاطر تبلیغ بوده😅الان چجوری بردارم این پست رو؟

من اینجا چندبار مطب خودم هم تبلیغ کرده بودم و تاپیکش حذف شده بود همش فک میکردم چرااا حذف شده😐😐نمید ...

اینو که نمیتونید حذف کنید پس بی خیالش بشید و دیگه خواستید تاپیک نزنید

لا اقة لنا.