2777
2789

یه معضل شده قشنگ برام هر هر هفته

ابروهامم همینطور 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لیزر کردم

جلسه چقدر 

بد تاثیر داره یا باید چن سال بری

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

لیزر کردم ولی الان باردارم یکم در میاد با ژیلت میزنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
جلسه چقدر بد تاثیر داره یا باید چن سال بری

من چهار سال پیش رفتم ماهی یک بار ۱۰ جلسه رفتم الان دیگه سالی دوبار میرم جلسه ای ۱۵۰۰

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من چهار سال پیش رفتم ماهی یک بار ۱۰ جلسه رفتم الان دیگه سالی دوبار میرم جلسه ای ۱۵۰۰

کل بدن؟

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

تو بارداری میشه رفت لیزر؟اون موقع چیکار باید کرد

برای شما تو بارداری زیاد نشد؟من قبل بارداری رفتم موهام رفت تو بارداری سه برابر شد

ای وای