2777
2789
عنوان

ازدواج یا مجردی؟

296 بازدید | 50 پست

بچه ها از ازدواجتون راضی هستین یا دوست داشتین مجرد باشین؟؟؟و مجردا چی دوست دارین متاهل شین یانه؟

من خیلی دوست داشتم با کسی ک الان عاشقشم ازدواج کنم و زندگیمونو باهم بسازیم البته هنوز سنم کمه ولی کلی گفتم

اما با این وضعیت گرونی و مهمتر از اون مشکلاتی ک خودمون داریم میترسم آرزو به دل بمیرم و قسم هم خوردم اگر اون نشه حتی اسم کسیم نمیارم بعدش☺ینی یکی از دست همسرش میناله یکیم مثل من و امثال من😊 شما چی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام یه سوال پیش اومد . مردا واقعا برای چی ازدواج میکنن ؟؟؟؟

من پرسیدم از چند تاشون گفتن واسه این که سر سامان بگیرن

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙

من دوست دارم تا سی و پنج شش بگردم

ازدواج کنم تا چهل بازم بگردم

چهل بچه دار شم شصت سالگیم بفرستمش خارج

خودم بازنشسته شم بازم بگردم!

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
متاهلی بهتره اگر همسر خوبی خدا روزیت کنه و خودت آدم طمعکاری نباشی

شما حتماااا همسر خوبی نصیبتون شده؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤