2777
2789
عنوان

بالاخره رنگ موهامو سبزآبی کردم. بیاید عکس ببینید😛

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 78 پست
مرررسی  پایه روشن حدودای ۱۰ شامپو رنگ بزنی بهتره زود می ه اگه دوس نداشته باشی

چ خوب.. من خاکستری و بنفش و صورتی تو این تناژ ها  دوست دارم.... ی سری مرواریدی زدم خیلی خوب شده بود.. منتهی موهام داغون شد.... الان دکلره رنگی  گرفتم امتحان کنم ببینم چی میشه.... 

من به جز تبلیغات هیچی ندیدم 😭😭😭

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب.. من خاکستری و بنفش و صورتی تو این تناژ ها  دوست دارم.... ی سری مرواریدی زدم خیلی خ ...

خوب میشه

من صورتی ش هم زده بودم هفته پیش😄 عالیه اونم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
شامپو تونیکا آبی

تونیکا خوبه؟ من میخواستم بگیرم گفتم شاید به درد نخورع

زیرش بی رنگ کرده بودی؟

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

رنگهای دیگه هم داره؟ چند قیمتش؟ و اینکه اول آبی زدی بعد سبز؟ 

بله تو گوگل بزن

حدودای ۶۰ تومن. البته اصلش رو پیدا کن. فیک زیاد داره 

تونیکا خوبه؟ من میخواستم بگیرم گفتم شاید به درد نخورع زیرش بی رنگ کرده بودی؟

آره تو شامپوی رنگ خیلی برند قدیمیی هست

واسه رنگ های روشنش دکلره روشن میخواد

چ خوب.. من خاکستری و بنفش و صورتی تو این تناژ ها  دوست دارم.... ی سری مرواریدی زدم خیلی خ ...

سورمه ایشو بگیر یه رنگ یشمی رنگ بهت میده بعد هی شسته که میشه رو به ابی فیروزه ای میره خیلی قشنگه من زده بودم😍😍😍 یاسیشم قشنگه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

آره تو شامپوی رنگ خیلی برند قدیمیی هست واسه رنگ های روشنش دکلره روشن میخواد

تو زیرش واسه این بی رنگ کرده بودی؟

من آرایشگر 💩 زده به جلوی موهام زرد شده😒✋

من ندیدم 

اسی باز بذار🙃

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒