مرررسی پایه روشن حدودای ۱۰ شامپو رنگ بزنی بهتره زود می ه اگه دوس نداشته باشی
چ خوب.. من خاکستری و بنفش و صورتی تو این تناژ ها دوست دارم.... ی سری مرواریدی زدم خیلی خوب شده بود.. منتهی موهام داغون شد.... الان دکلره رنگی گرفتم امتحان کنم ببینم چی میشه....
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تونیکا خوبه؟ من میخواستم بگیرم گفتم شاید به درد نخورع
زیرش بی رنگ کرده بودی؟
لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙 ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎
چ خوب.. من خاکستری و بنفش و صورتی تو این تناژ ها دوست دارم.... ی سری مرواریدی زدم خیلی خ ...
سورمه ایشو بگیر یه رنگ یشمی رنگ بهت میده بعد هی شسته که میشه رو به ابی فیروزه ای میره خیلی قشنگه من زده بودم😍😍😍 یاسیشم قشنگه
لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙 ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎
آره تو شامپوی رنگ خیلی برند قدیمیی هست واسه رنگ های روشنش دکلره روشن میخواد
تو زیرش واسه این بی رنگ کرده بودی؟
من آرایشگر 💩 زده به جلوی موهام زرد شده😒✋