2777
2789
عنوان

جای من بودین چه حسی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست
عزیزم زندگی همه که مثل هم نیست قرار نیست چون دوستاتن توام زندگیت مثل اونا شه کار کنی حداقل وضعیتت به ...

درسته عزیزم ، ولی منظور من از لحاظ نداشتن توان مالی این نیست که نیاز دیگه دارم ، شوهرم در حدی که چیزایی که لازممه میخرم و پول میده بهم ، درسته کارکردن منم خوب میشه ولی من پول روزمره رو نمیگم، اونا یه جور دیگه زندگی میکنن منظورم اینه که من که مثلا ۱۰۰ تومن داشته باشم کل جهیزیمو میگیرم اونا ۳۰۰ فقط فرش میگیرن 

لبخندبزن🧡😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو ول کن دلم اش شعله قلم کار خواست😭

اره خودمم،اونم شیرازیش،با پیاز داغ فراوون و کشمش رو سر آش و نون سنگک😕

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

عزیزم درست نیگی بعضی وقتا آدم،فکر میکنه فرقمونن چیه ولی تو از کجا مطمئنی اون با فرش ۳۰۰میلیونی آرامش و خوشی زندگی تورو داره بعضی وقتا اگه آرامش نداشته باشی به نظر من،هیچی دلتو شاد،نمیکنه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
عزیزم درست نیگی بعضی وقتا آدم،فکر میکنه فرقمونن چیه ولی تو از کجا مطمئنی اون با فرش ۳۰۰میلیونی آرامش ...

والا انقدر که اونا آروم و خوشحالن ، فکر نمیکنم ارامش نداشته باشن ، البته من ناراحته خوشحالیه اونا نیستم ، برا خودم ناراحتم

لبخندبزن🧡😉
شوهرم اونقد بدبخت نیس که عزیزم ، شوهرم با خانواده ما جور هست ، دستش به دهنش میرسه ولی خونه نداره ، و ...

خوب منم گفتم دیگ شما خودت داری قیاس میکنی جانم 

وگرنع هر کی زندگی خودشو دار شاید ی روزی اونا چیزی نداشتع باشن و شما لولتون بالا تر برع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh