2777
2789
عنوان

جای من بودین چه حسی داشتین؟

156 بازدید | 23 پست

من عقدم و سه ساله و شرایط خوبی نداریم ، نه خونه داریم و نه جهاز و با هزار زحمت و تلاش میخوایم روبه راه شیم ، مثلا فرض کنید دنبال اینیم که ۷۰ میلیون اینا وام بگیریم برا جهاز ، اونوقت من از دانشگاه با دوستایی داشتم درارتباطم و امروز رفتیم بیرون ببینیم همدیگرو ، همشون ماشین دارن و خودشون اومده بودن و پولدارن و درمورد جهاز که حرف میزنن درمورد فرش ۳۰۰ میلیونی خیلی حس بدی داشتم ،دوس ندارم دوستامو از دست بدم ولی باخودم میگم اخه با این شرایط دلم باز نمیشه که 

لبخندبزن🧡😉

همون اول چرا ب همع چی فکر نکردی شرایطشو نمیدونستی؟!

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط دوستامو؟ یا شوهرم؟ 

شوهر 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شوهر 

شوهرم اونقد بدبخت نیس که عزیزم ، شوهرم با خانواده ما جور هست ، دستش به دهنش میرسه ولی خونه نداره ، ولی دوستام خیلی فرق دارن با ما ، مگه میشه خانواده من با این شرایط برم شوهر خیلی پولدار؟ 

لبخندبزن🧡😉

فرش ۳۰۰ملیونی ؟؟؟؟؟؟خدایی اصراف نیست

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
خودم کار کنم مثل اونا میشم ؟ بعد ۲۰ سال تو جامعه ما نمیشه فرش ۳۰۰ میلیونی گرفت 

عزیزم زندگی همه که مثل هم نیست قرار نیست چون دوستاتن توام زندگیت مثل اونا شه کار کنی حداقل وضعیتت بهتر میشه

با ۳۰۰ تومن شاید بشه یه خونه کوچیک خرید اونوقت بدی یابت فرش من که خیلی بخوام پول بدم بابت فرش ۱۲ ۱۳ ...

اون فکر ماهست ، اونا پول دارن خونه دارن 

لبخندبزن🧡😉
دارن دیگه خواهر 

داشته باشن که چی مثلا،سه تا دختر میتونن با ۳۰۰ملیون جهاز بخرن

اگه پولداری اینقد تنفر بر انگیزه من نمیخام پولدار باشم

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه