2777
2789

سلام خانومها به قران ناچار شدم قسمتون بدم خیلی عذر میخوام میشه بگین از کجا یه دعانویس خوب پیدا کنم خیلییییییی واجبه از یکسال پیش تا حالا یه اتفاقای عجیبی داره تو خونم میفته دارم سکته میکنم یکی تو این خونه لعنتی هست داره اذیت میکنه یه خانومی قبلا بهم گفته بود یکی یه دعای شیطانی برات گرفته از حسادت میخواد دیونه نشی دست از سرت برنمیداره بخدا که دارم میشم خیلی حالمون بده یه صداهای عجیبی میاد دخترمم میترسه مثلا امروز صبح داشتم با دخترم بازی میکردم صدا در میاوردم دخترم میخندید یهو به صدای مردونه گفت جون دخترم ترسید گفت مامان آقا بود خیلی وحشتناک بود بخدا یبار دیگه هم نصفه شب اومدم برم دستشویی یهو یه صدای کلفت مردونه گفت هو 😭😭😭😭😭😭😭 فقط خواهشن نیاین بگین ناراحتی اعصاب داری و این حرفها ، لطفا اگه کسی رو میشناسین که واقعا کارش درسته و پولکی نیست و کلاهبردار نیست بهم بگین بهتون التماس میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرتون درمیون بزارید وخونه رو عوض کنید ،بعدم ایت الکرسی رو بلند بخونید 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
با شوهرتون درمیون بزارید وخونه رو عوض کنید ،بعدم ایت الکرسی رو بلند بخونید 

شوهرم خیلی ترسیده از این موضوع اونم فهمیده یه چیزی هست گفت هرطور شده یکی رو باید پیدا کنیم