2777
2789
عنوان

جاری از دست تو

360 بازدید | 25 پست

من عروس دومم و اصلا خدا شاههده اهل رقابت نیستم.همه خانواده شوهرم،کارای جاریم رو میزارن رو حسادت اما من ن.میگم شاید فلان کار تو ذهنش بوده.خلاصه ما ی سال باهم تو ی ساختمون نشستیم از اونجا ب بعد بیشتر هم مچ شدیم.از همه چیه هم خبر داریم.بخدا از هرچی فک کنی ازش بالاترم از تحصیلات قد زیبایی خونه داری تیریپ....ما همه چیو جلو هم میگیم.تا اینکه سر ی موضوعی پشت سر خوارشوهر صحبت کردیم خندیدیم ب شوخی تااینکه...

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جاری هرگز صمیمی نشید و پشت خانواده شوهر حرف نزنید چون همونو علیه خودتون استفاده میکنه و به خانواده شوهر میره خبر میده...جاری ندارم خداروشکر😰😰

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من و جاریم یک سال تو یه ساختمون بودیم.من بالا اون‌پایین

طی یک سال فقط یه بار شام ما رفتیم خونشون اونام دوبار شام اومدن و تمام

کلااا دیگه هیچ وقت تو ساختمون ندیدمش رو در رو

شاید نهایت یک بار اونم تو راه پله..

با جاری هرگز صمیمی نشید و پشت خانواده شوهر حرف نزنید چون همونو علیه خودتون استفاده میکنه و به خانواد ...

پزو هم نباشیم

😂😂😂

شوخی کردم..جاری نداری نوش جونت😁😉😉

فمینیست هستم
پزو هم نباشیم 😂😂😂 شوخی کردم..جاری نداری نوش جونت😁😉😉

ممنون😁😁

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

رفته خونش همه چیو گفته.خداییش جاریم اونجور ادمی نیس من فقط دارم شاخ در میارم بابت این کارش

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
اسی چیشدی بگودیگه

پیداتون نمیکردم