2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم.... 😜 /#الکی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 64 پست
خدا بخواد اره بیمه و حقوقشم خوبه ولی بیام خونه جنازه ام ولی کی به کارا خونه برررسه 😭😭😭😭

در عوض حقوق میگیری... 😇💸❤👹

میتونی برا خودت کلی چیز بگیرییی🌈🌈🌈❤💛💚💙💜

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدم ناراضی این😂 همینجوریش دنبال بهونه بودین گوشی بازی کنین همش و مدرسه نرین که بهش رسیدین! زمان ما ...

میدونم بابا.خودمم دوسال اول تحصیل پنجشنبه ها مدرسه میرفتم

ولی من اصلا سرم زیاد تو گوشی نبود فقط روزی دو سه ساعت ته تهش

الان از صبح تااااااا شب.درسا تمومی ندارن.دیشب تا ساعت هفت و نیم داشتم جزوه مینوشتم 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چقدم ناراضی این😂 همینجوریش دنبال بهونه بودین گوشی بازی کنین همش و مدرسه نرین که بهش رسیدین! زمان ما ...

وایی یادته.... ✍👧🙋📒📝

ولی خیلی خوب بود یادش بخیر کیفی ک ما کردیم بچه های این دوره 100 سال نمیکنن

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪
از پیامد خوشم اومد حس خوبی بهم داد

ای جاااااان 😍😍😍😍

انشاالله همیشه حس و حال خوبی داشته باشی 🙏😍😍😍🌹🌹

اینقد عاشق این عروسک کوچولومم ک هر کاری واسش انجام میدم با کلیییییی ذوقه و بدون خستگی😍😍😍😍😍

میدونم بابا.خودمم دوسال اول تحصیل پنجشنبه ها مدرسه میرفتم ولی من اصلا سرم زیاد تو گوشی نبود فقط روز ...

وای خواهر منم کلاس نهمه... 

همینجوریییی

صبح تا شبببب

روز خوبی بود هر چند که مریضم و نمیتونم خیلی سرپا باشم اما به لطف همسرم و مادر شوهرم خوب سپری میشه ...

شما از بندگان برگزيده خدايي👏🏻👏🏻👏🏻

چون ميگذرد غمى نيست🤷🏻‍♀️
میدونم بابا.خودمم دوسال اول تحصیل پنجشنبه ها مدرسه میرفتم ولی من اصلا سرم زیاد تو گوشی نبود فقط روز ...

من که هرچی ازین دانش آموزا دیدم تو اینستاگرمن درس خوندن ندیدم ازشون! شما از اون درس خونایی پس

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
وای خواهر منم کلاس نهمه...  همینجوریییی صبح تا شبببب

تازه امسال چون با برنامه کلاسی هستیم نظم داره.پارسال یهو ساعت هشت شب میدیدیم معلم امتحان گذاشته میگه جواب بدید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وایی یادته.... ✍👧🙋📒📝 ولی خیلی خوب بود یادش بخیر کیفی ک ما کردیم بچه های این دوره 100 سال نمیکنن

من همش خواب میبینم باید برم مدرسه دیر شده لباسامو پیدا نمیکنم کتابام نیست! امتحان داریم لای کتابو باز نکردم و ازین چرت و پرتا با اینکه همیشه زودتر از همه میرفتم و درسمم بد نبود😣

من که هرچی ازین دانش آموزا دیدم تو اینستاگرمن درس خوندن ندیدم ازشون! شما از اون درس خونایی پس

اگه خدا قبول کنه😂😂😂

تازه امسال واتساپ نصب کردم واسه مدرسه.تا پارسال هم با گوشی مادرم تو گروه های درسی بودم.هیچی نداشتما.هیچی.

اینستا نه دوس.خل و چلا نتشون رو الکی هدر میدن

من باردارم زیاد بیرون نمیرم مجبورم توچرا؟😂

من بازاری ام ولی خلوته کسی نمیاد به اون صورت! صندلیا رو چسبوندم بهم لم میدم سرم تو گوشیه! اجاره ی این ماهم رسید ولی کار نکردم اصلا باید از جیب بدم😕