2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی، بیمارستان نیکان

3478 بازدید | 25 پست

سلام

لطفا اگر بیمارستان نیکان زایمان داشتین بگین چطور بود؟ راضی بودین؟ ماماها؟ دکتر؟ خدمات بیمارستان؟ 

لازمه که مامای خصوصی هم تو این بیمارستان داشته باشی؟ ماماهای بخش به اندازه کافی هوات رو دارن؟ 

Be nice😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكي از كاربرها تو همينجا خاطره زايمان طبيعي اشو تو نيكان تعريف كرده بود خيلي ناراضي بود خيلي داغونش كرده بودن بايد سزارين ميشد اما دكترش زيربار نرفته بود كلي بخيه خورده بود از چند جهت پارگي داشت بچه هم داشت خفه ميشد به خاطر اصرارشون رو زايمان طبيعي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
يكي از كاربرها تو همينجا خاطره زايمان طبيعي اشو تو نيكان تعريف كرده بود خيلي ناراضي بود خيلي داغونش ...

عه

من تا حالا چنین تجربه ای نخوندم

چند بار هم سرچ زدم چیزی نیاورد

Be nice😊

من بیمارستان نیکان زایمان طبیعی کردم راضی بودم

با خانوم دکتر شهامی و مامای همراه خانوم سیفی

توصیه می کنم حتما مامای همراه داشته باشید و اجازه ندین ماماهای شیفت شما رو معاینه کنن 

پرسنل بلوک زایمان و بخش زایمان همه خوب بودن... 

مامای همراه خیلی کمکم کرد و دکترم هم نصفه شب بالا سرم اومد و همه کارای اصلی خودش انجام داد

اگر اتاق خصوصی میخاین حتما قبلش به بیمارستان اطلاع بدین چون بسختی اتاق خصوصی گیرتون میاد مخصوصا تو این ایام کرونا

و یه نکته اینکه پرسنل بخش کودکان خوب نبودند اونجوری که انتظار داشتم راهنماییم نکردن..... پزشک کودک تجویز کرد نوزادم برای چهار ساعت دستگاه بمونه ولی تا هشت ساعت منتظر بودم 

برای زردی نوزاد و این قضایا نیکان خیلی اذیت می کنن گزینه خوبی نیست

Be nice😊

من چون کسیو نداشتم اجازه دادن همسرم با دختر کوچیکم بیان بخش و همراهم باشن... 

تمیزی و خدمات پرستاری و غذاها و رسیدگی خوب بود

حتما هم تست کرونا با مخاط دهان و بینی میگیرن اگر مثبت باشی می فرستن بیمارستان نیکان... 

از لحاظ کرونا هم بیمارستان امنی بود😉

Be nice😊

من چون کسیو نداشتم اجازه دادن همسرم با دختر کوچیکم بیان بخش و همراهم باشن...  تمیزی و خدمات پر ...

سلام عزیزم منم تقریبا شرایطم مثل شماست واقعا با این شرایط کرونا اجازه میدن همسرم و بچه م پیشم باشن آخه منم کسی رو ندارم تقریبا این جا 

من چون کسیو نداشتم اجازه دادن همسرم با دختر کوچیکم بیان بخش و همراهم باشن...  تمیزی و خدمات پر ...

بعد هزینه شون چطور بود عزیزم ؟؟ ماما همراه رو از همون بیمارستان نیکان گرفتین ؟؟و اتاق خصوصی داشتین ؟؟؟؟