2777
2789
عنوان

بتا و سردرگمی

236 بازدید | 26 پست

سلام بچها من حدود یک سال و خردی هست که در حال اقدامم.

سه ماه پیش وسط سیکلم یعنی روز ۱۳ لکه بینی شدید داشتم الکی بی بی چک زدم مثبت شد دکترگف امکان نداره تیتر بتا دادم عدد ۵۰ بود و بعد از دو روز متاسفانه شد ۱۵ و دکترگف سقط شد ولی هرچی گفتم علتش گفت مهم نیس ولش کن.

این ماه بعد از سه روز تاخیر پرسود بتا دادم عدد۲۰۰ بود چقد خوشحال شدیم مامان و خانوادم چقدر ذوق کردن بعد از شش روز بتا دادم عدد ۸۰۰ بود که دکتر گفت خوبه.

ولی از اون به بعد چند بار بتا دادم همش هفتصد خردی هست ثابت مونده انگار نه بالا میره نه پایین. سونو شدم گف لقاح دیر بوده ساک حاملگی ۶ میلیمتر هست ولی جنین ندید. الانم گفته استراحت مطلق کنم دوهفته دیگه مجدد سونو بدم. خیلی سردرگمم خسته شدم نمیدونم بچه ای هست نیست. کسی تجربه ای نداره؟  توروخدا برام دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته، 6 رفتم جنینو ندید بعد یه هفته رفتم هم خودشو دید هم قلبشو نترس اصلا 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

انشالله كه خطر رفع ميشه و نه ماه بعد يك ني ني تپل مياد بغلت عزيزم بسپار به خدا 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
چرا همش آزمایش میدی ؟ یبار کافیه .بقیشو بسپار دست خدا

چون یکبار تجربه اش رو داشتم دکتر خودش ازمایش واسم مینویسه. اول گفت شاید خارج رحمیه ولی سونو کرد ساک رو دید گفت نه خداروشکر داخل رحم هست

فقط استراحت کن خیلیا اینطوری شدن احتمالا جنین پسره که رشدش ضعیفه ولی بعد رشدش میره بالا ولی میگم فقط ...

دکتر بم شیاف پرژسترون داده و استراحت . انشاالله که ناامید نشم ..

ممنونم مهربونم خدا معجزشو بهم نشون بده 

حتما نشون ميده عزيزم ، از قديم گفتن گر نگهدار من آنست كه ميدانم ، شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد ❤️❤️ فقط اميدوارم درست گفته باشم اين ضرب المثل رو😁

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
اخه بتا بالا نمیره لعنتی. نه تهوع دارم نه چیزی.

من کلا یبار ازمایش دادم همون سونو کافیه با عدد بتا کار نداشته باش. هفته دیگه بری قلبشم تشکیل شده 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂