2777
2789

کوتاه کردن ریزش مو رو کم نمیکنه 

برو دکتر

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوتاه کردن که تاثیر نداره ولی من یه مدت قرص بیوتی هلث خوروم واقعا معجره کرد

اگه کنبود ویتامین باشه مشکلت با این قرص حل میشه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اره ولی ن با ی بار زدن باید حدااقل دوسه ماه بزاری نخود عالیه حنا بیرنگ همه را درست کن هفته ایی ی بار ...

چیاراقاطی کنم بزارم اونجا آماده که هروقت خاستم بزارم

بعدازمُردنم هیچکس تکرارِ من نخواهد شد...
چیاراقاطی کنم بزارم اونجا آماده که هروقت خاستم بزارم

پودر عدس. پودر نخود.حنا بی رنگ.تخم شنبلیله. را مخلوط کن هفته ایی ی بار خمیرش کن با زرده بلدرچین یا تخم مرغ بومی بزن ب سرت دوساعت بعد برو حمام