2777
2789
عنوان

پسر 16 ماهه من خیلی ناقلاست

85 بازدید | 28 پست
وقتی شیرمیخواد اولا میاد دستمو بوس میکنه بعد اشاره میکنه یعنی من شیر میخوام یا وقتی دارم نماز میخونم مهرمو برمیداره میکنه دهنش بهش میگم محمد چیکار میکنی سریع مهرو میزاره زمین میره سجده یعنی دارم نماز میخونم یا دست میگیره به گلای طبیعی تو خونمون میگم مامان چیکار میکنی سریع دستشو میکشه روش میگه نا و بوسش میکنه خیلی ناقلاس خخخخخ
مامان دو تا نی نی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم مارو گول میزنه مثلا باباش گوشیشو میبره تو اطاق میزنه به ش ارژ میره دست باباشو میگیره میاره تو حال توپشم میاره وقتی همسرم سرگرم شد یواشکی از اون کنا بدو بدو میره تو اطاق گوشیشو برمیداره
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
بعضی وقتا منو و همسرم کلی به این شیطونیاش میخندیم دیشب رفته بودم بالکن لباس پهن کنم چون سرد بود به همسرم گفتم درو ببنده تا محمد نتونه درو باز کنه باباش میگفت اومد گریه کنه دید گریش نمیاد سرشو زد به دیوار دردش اومد بعد گریه افتاد
مامان دو تا نی نی