پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 عنوان بارداری با ا یو ای 140 بازدید | 18 پست بچه ها کسی با ایو ای باردار شده ؟ درد داره ؟داروهای هورمونی باید مصرف کرد ؟هزینه اش زیاده ؟ دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛ 1399/07/08 | 13:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaran1998 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 429 فط میدونم اصلا درد نداره بقیشو نمیدنم تو نور منی،بین این همه سایه💛
mamanimehrsam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1375 سلام عزیزم من انجام دادم نه چندتا قرص با آمپول هیچ دردی هم نداره انشالله به زودی مامان میشی
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 سلام عزیزم من انجام دادم نه چندتا قرص با آمپول هیچ دردی هم نداره انشالله به زودی مامان میشی مرسی عزیزم .مامان هستم ولیخیلیی دوست دارم دختر داشته باشم با این روش میشه ؟؟ دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 من این ماه قرار انجام بدم اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
mamanimehrsam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1375 مرسی عزیزم .مامان هستم ولیخیلیی دوست دارم دختر داشته باشم با این روش میشه ؟؟ ای جانم اره عزیزم بخصوص مشکل باروری هم ندارید حتما جواب می گیرید من بیمارستان پیامبران دکتر عطار شاکری انجام دادم
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 من این ماه قرار انجام بدم انشاالله که عالی پیش بره براتون .عزیزم امکان تعیین جنسیت وجود داره در این روش ؟ دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 ای جانم اره عزیزم بخصوص مشکل باروری هم ندارید حتما جواب می گیرید من بیمارستان پیامبران دکتر عطار شاک ... ای جان مرسی گلم . امید وارم کردین 🙏🙏🙏بچه شما پسره یا دختر ؟ دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 انشاالله که عالی پیش بره براتون .عزیزم امکان تعیین جنسیت وجود داره در این روش ؟ مرسی 😍 وهمچنین ..بله..ولی هزینش بالاتره اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 مرسی 😍 وهمچنین ..بله..ولی هزینش بالاتره چقده گلم ؟؟؟ای وی اف و میدونم ۲۰ ملیون هست ولی ایو ای دوستان گفتن زیر یه تومن ؟ دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9826 چقده گلم ؟؟؟ ای وی اف و میدونم ۲۰ ملیون هست ولی ایو ای دوستان گفتن زیر یه تومن ؟ ای یو ای برا چیه اصلا؟
پونه۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5246 ای یو ای برا چیه اصلا؟ اونم برای بارداری هست دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2490 چقده گلم ؟؟؟ ای وی اف و میدونم ۲۰ ملیون هست ولی ایو ای دوستان گفتن زیر یه تومن ؟ والا دکتر من گفت..معمولی ۵۰۰و جنسیت یک تومن...بستگی ب دکتر داره.... اینا همش احتمالشون ۲۰درصده... دارو گیاهی و رژیم ماثر تره اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟