2777
2789
عنوان

دارا دوم:بدبختی؟

246 بازدید | 31 پست

شنیدم دارا دوم الان از مبلغی که خریدیم که کمتر شده 

یعنی جدا از ۲۵درصد سود خرید که پرید،پولمون کمتر از خریدمون شده

درسته؟

شما اطلاعی دارین؟

فکر کنم با تحلیل بقیه پالایشی ها و یا خرید آزادش میگن

بورس دستوریه واقعا درک نمیکنم چطور هنوز اعتماد دارین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم یکم سود کرده! غیرممکنه مبلغ پایین بیاد چون اینجور باشه داراسوم رو کسی نمیخره

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

نمیدونم بخدا  گفتم شاید این ضرر نده  سود نخواستیم پول خودمون در بیاد کافیه😔 دستوری یعن ...

یعنی بورس رو با هدف خاص بولد کردن . خدا به مالتون برکت بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم شنیدم یکم سود کرده! غیرممکنه مبلغ پایین بیاد چون اینجور باشه داراسوم رو کسی نمیخره

اره دقیقا منم به همین حساب خریدم 

اما میگن ظاهرا 

شتران از تخفیف هم پایین تر اومده

واقعا دارا دوم ارزونتر شده؟ بيچاره دوستم اوضاع ماليشون خيلي بده اين سهام رو خريد يه كم سود كنند  ...

والا منم شنیدم

مطمئن نیستم 

یکی از استادا گفته انگار

خداکنه 

منم بدبخت میشم 

پول شوهرمه😬😪

واقعا دارا دوم ارزونتر شده؟ بيچاره دوستم اوضاع ماليشون خيلي بده اين سهام رو خريد يه كم سود كنند  ...

بیچاره دوستت مثل من فکرکنم خودشو  بدبخت کرد دستی دستی ...

منکه دم سکته زدنم

بازم میخرن اینهمه تو بورس ضرر کردن باز دارن سهم میخرن . یه هفته سبزش میکنن داراسومم میفروشن