2777
2789
عنوان

شوهرم با رفتارش از چشمم افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 30 پست
از اول چطور متوجه نشدی

دوست منم با یکی ازدواج کرد روز عقد داماد اصلا حال خودش نبود خیلیم عرق کرده بود میخوابید روی زمین میرقصید😂متاسفانه ۳ ماه بعد دوستم طلاق گرفت گفت خونه ش کارگاه مشروب سازیه بشکه بشکه مشروب داره واخلاق شوهره هم گند بود دست بزن داشت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بهش بفهمونی واقعا که اینجوری دوس نداری اگه از هیچ راهی راضی نشد ، جدا شو

هر چقدر بهش توضیح میدم میگه غرغرو باشی من کمرنگ میشم دست پیش میگیره صدبار بهش گفتم جلو کسی از مشکلاتم نگو یهو ابرو ادمو تو جمع میبره

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اختلاف عقیدتی شما دوتا زمین تا آسمونه. هم شما حق داری هم ایشون. کاش قبل عقد بیشتر درباره این مسایل باهم آشنا میشدید. الانم دیر نیست البته و میشه اگه راهی باشه حل و فصلش کرد ولی بهت قول میدم مردی که با این مدل فرهنگ بزرگ شده چندان قابل تغییر نیست یا شما باید خیلی انرژی بذاری که اونم فایده نداره چشمه باید خودش بجوشه. حتما برید مشاوره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
دوست منم با یکی ازدواج کرد روز عقد داماد اصلا حال خودش نبود خیلیم عرق کرده بود میخوابید روی زمین میر ...

نه دست بزن داره نه کارگاه داره نه مشروب میخوره ولی تو این مجلس برای اینکه کسی زوم نزنه روش خورد خیلی باید یه خانواده بیشعور باشن که کسی نخوره براش حرف دربیارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اختلاف عقیدتی شما دوتا زمین تا آسمونه. هم شما حق داری هم ایشون. کاش قبل عقد بیشتر درباره این م ...

بهش میگم بریم مشاورخ چون زور داره براش من بهش مشورت بدم میگه غرغرمیکنی تصمیم گرفتم یه مدتی دیگه باهاش حرف نزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیرم  نمیخام ته دلت را خالی کنم  ولی بیشتر فکر کن بعد برو زیر یه سقف..چون گفتین عقد هستید...تو عقاید و اخلاق خیلی تفاهم ندارید..شوهرتونم یکم خودخواه و لجبازه..ببخشید البته دوست گلم

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
نه دست بزن داره نه کارگاه داره نه مشروب میخوره ولی تو این مجلس برای اینکه کسی زوم نزنه روش خورد خیلی ...

اطمینان داری ازینکه نمیخوره؟؟؟

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
دوست منم با یکی ازدواج کرد روز عقد داماد اصلا حال خودش نبود خیلیم عرق کرده بود میخوابید روی زمین میر ...

روز عقد اینجوری بود باید بهم میزد

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
چرا به حرفش گوش کنی اما اون نه😐

چون روش زیاد شده میگم بریم مشاوره میگه تو برو حرفای مشاورم مهم نیست توقع داره من چادر بپوشم ولی خودش مشروب بخوره و با زن داداشش دست بده دختر محجبه قبول نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چقدر بهش توضیح میدم میگه غرغرو باشی من کمرنگ میشم دست پیش میگیره صدبار بهش گفتم جلو کسی از مشکلات ...

دقیقا منم اون اوایل با همسرم همین مشکل رو داشتم البته اون از روی شوخی میگفت اما یه بار محکم بهش گفتم دیگه نشنوم همچین چیزایی رو بگی ، خداروشکر تا الان حتی وقتی تنهاییم تکرار نکرده

اره

کلا مردی که خودخواهه مصیبته...هر روز هم بدتر میشه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
عزیرم  نمیخام ته دلت را خالی کنم  ولی بیشتر فکر کن بعد برو زیر یه سقف..چون گفتین عقد هستید ...

هم خودخواهه هم لجبازه هم همه تو اولویتن الا من یبار نگفت بذار نخورم هر چی میخوان بگن میگه تو رو مهمونی نمیبرم چون غرغرو هستی میگم بریم مشاوره میگه نمیام حرفاشم مهم نیست همش لجبازی میکمه انقدر شبا سعی میکنم باهاش حرف بزنم بهش بفهمونم ولی نه قانع نمیشه بلکه گستاخ ترم میشه و با جواب شر بالا جواب مسده واقعا انرژمو گرفتم و خشتم کرده هر وقت بهش پیام بدم اعصابم بهم میریزه یه روز تمام پیام نداد میگم قهری میگه نه میگم شاید خیلی سرت شلوغ بوده تت این موقع میگه نه اتفاقا قهر میکنه و ابراز میکنه که نیست منم خسته کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم خودخواهه هم لجبازه هم همه تو اولویتن الا من یبار نگفت بذار نخورم هر چی میخوان بگن میگه تو رو مهمو ...

من شوهرم تو عقد لجباز بود و عاشق خانوادش..گفتم ازدواج میکنیم معقول میشه

بدتر شد

بدتررررر

اونقد کلافه ام کرده  دیوونه شدم  ..قبول نمیکنه که لجبازه یا خلی وابسته به خانوادشه.....

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹